Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel Sekreterlik makam odasının sahibi değişti

Genel Sekreterlik makam odasının sahibi değişti

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nin, emekli olan Pervin Şenel Genç'ten boşalan Genel Sekreterlik kadrosuna vekaleten atadığı Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, Genç'in boşalttığı ikinci kattaki Genel Sekreterlik odasına taşındı. Pervin Şenel Genç 6. kata taşındı

  • Ege Postası
  • 27.09.2016 - 09:08

Büyükşehir Belediyesi bürokrasisinin tepesinde ağustos ve eylül aylarında taşlar yerinden oynadı. Başkan Kocaoğlu önce, emeklilik öncesi izne ayrılan Pervin Şenel Genç'in yerine vekalet etmesi içen görevi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe'ye verdi. Genel Sekreterlik için Gökçe gibi adı geçen Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey Başkan Kocaoğlu'nun bu görevlendirmesi sonrası önce istifa sinyali verdi, ardından yıllık izne çıktı. Genç'in 10 Eylül'den itibaren yaş haddinden emekli olmasının ardından Genel Sekreterlik kadrosu da boşaldı. Boşalan bu kadroya vekalet etmesi için yine Buğra Gökçe görevlendirildi.

Kocaoğlu, Genel Sekreterlik kadrosundan emekli olan Pervin Şenel Genç'i, şirketler koordinatörü olarak görevlendirdi. Genç, Başkanlığın üzerinde ikinci katta yeralan Genel Sekreterlik makam odasını boşalttı. Belediye binasının altıncı katındaki, eskiden Genel Sekreter Yardımcısı odası olarak kullanılan yere taşındı. Genel Sekreter Gökçe, 26 Eylül'e kadar Genel Sekreterlik görevini, Genel Sekreter Yardımcılığı makam odasının bulunduğu Halkapınar'daki Büyükşehir Belediylesi Ek Hizmet binasından yürüttü. Genç, hafta sonu yapılan düzenlemelerden sonra 26 Eylül'den itibaren Genel Sekreterlik odasına taşındı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.