Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Selvitopu'na tebrik

Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Selvitopu'na tebrik

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde büyük bir başarıya imza atarak oyunu en çok arttıran belediyeler sıralamasında Türkiye 5'incisi olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 21.04.2019 - 08:15

Kaya, Selvitopu'nun yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu. CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, meclis üyeleri ve bir grup partilinin de katıldığı ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Karabağlar halkının 31 Mart'ta tercihini doğru kullandığını belirterek, Karabağlar'da halkın yararına projeleri hayata geçiren, başarılı bir yönetim anlayışı sergileyen Başkan Selvitopu'nun yeniden seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bireylere değil, topluma hizmet

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ve partililere ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, 5 yıl önce göreve geldiğinde Karabağlar'ı açık, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışıyla yönetmeye söz verdiğini hatırlatarak bunda başarılı olduklarını, bu dönem de aynı anlayışla çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. "Bireylere değil, topluma hizmet" anlayışının önümüzdeki 5 yıl için de geçerli olacağını belirten Selvitopu, "Bugüne kadar hep halkın yararına olan projeleri hayata geçirdik, bundan sonra da bu anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Projeleri oluştururken ve hayata geçirirken Karabağlar'daki sivil toplum örgütleri, meslek odaları gibi pek çok kesimin görüş ve önerilerini dikkate alarak Karabağlar'ı ortak akılla yönettik. 31 Mart'ta bize güvenen ve yeniden görev ve sorumluluk veren Karabağlar halkına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.