Dolar 32,5359
%0.15
Euro 34,9513
%-0.06
Altın 2.455,590
%0.79
Bist-100 9.884,00
%1.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genel Başkan talimat verdi: Milletvekili Çam Ataşehir’de

Genel Başkan talimat verdi: Milletvekili Çam Ataşehir’de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP milletvekillerinin Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye destek vermek için İstanbul’a gelmesi talimatı verdi. İzmir’den Musa Çam temsilci olarak Ataşehir’e gitti. Genel Başkan talimat verdi

  • Ege Postası
  • 09.12.2017 - 12:08

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı  Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılması sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimat vererek uygun olan milletvekillerinin İstanbul Ataşehir Belediyesi önünde yapılacak toplantılarda hazır bulunmasını istediği öğrenildi.

Bu talimat sonrası İzmir milletvekillerinden bir kısmının kongrelerde görevli olması nedeniyle temsilci olarak İzmir Milletvekili Musa Çam’ın seçildiği ve İstanbul’a gitme kararı aldığı ifade edilidi. Sabah saatlerinde İstanbul’a ulaşan Çam’ın Ataşehir Belediyesi önünde toplulukla birlikte Battal İlgezdi’ye destek verdiği ifade edildi. 

Öte yandan CHP Genel Merkezi, Ataşehir Belediyesi önünde Merkez Yürütme Kurulu toplantısı yapma kararı aldı. CHP MYK üyeleri bugün saat 12.00’de İstanbul Ataşehir’de buluşarak yol haritasını çıkaracak. Toplantıya CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da katılacak.

MYK üyeleri daha sonra saat 13.00’te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ataşehir Belediyesi’ne geçecek.

Bu arada, CHP örgütleri de Ataşehir Belediyesi önüne gelecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.