Dolar 32,5105
%0.19
Euro 34,7256
%0.01
Altın 2.487,080
%1.01
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençler Atası için söyledi

Gençler Atası için söyledi

Güzelbahçe Belediyesi’nin ilçe sınırlarında oturan veya okuyan 15-30 yaş arası gençler arasında düzenlenen “Gençler Atası için söylüyor” adlı yarışma Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 11.11.2018 - 12:45

Yolcu Bilginç, Seher Dilmaç, Mehmet Kurt, Bahar Almaç, Hikmet Durmuş (Mikrop) ve Korhan Özgören’den oluşan jüri, yarışmaya katılan 10 gencin, sahnede canlı performanslarını dinledi ve not verdi. Sahne performanslarının yanı sıra, sesini doğru kullanabiliyor mu, şarkıyı ritmine uygun seslendirebiliyor mu, şarkı sözlerini doğru söyleyebiliyor mu ve şarkıyı doğru tonda seslendirebiliyor mu gibi kriterler üzerinden değerlendiren jüri, “Bir fırtına tuttu bizi” adlı eseri seslendiren Büşra Kasırga’yı birinci seçti. “Burası Muştur yolu yokuştur” şarkısını seslendiren Günay Balca Yılmaz ikinci oldu. Ahmet Özçelik ve Yunus Emre Can da “Burası Muştur  yolu yokuştur” adlı eseri seslendirdi ve üçüncülüğü kazandı. “Nasıl söylerim öldüğü” adlı eseri seslendiren İlayda Sagun ile “Bülbülüm altın kafeste” adlı eseri seslendiren Can Berkan Serinsövüt de jüri özel ödülüne layık bulundu.

Dereceye girenlerin ödül ve plaketlerini Güzelbahçe Belediye Başkanvekili Kazım Çam, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ile belediye meclis üyeleri verdi.

Gece, jüri üyelerinin, yarışmacıların ve salondaki izleyicilerin hep birlikte “Yiğidim aslanım burada yatıyor” adlı eseri söylemesiyle son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.