Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençel'den şok iddia! 'Ege’de Son Söz için birileri devrede!'

Gençel'den şok iddia! 'Ege’de Son Söz için birileri devrede!'

İzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu tepsit edilen, tutuklanarak cezaevine gönderilen ve hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan iddianame hazırlanan Urla Belediye eski Başkanı CHP’li Burak Oğuz’un savcılıkta verdiği ifadedeki şok detaylara Egepostası ulaşmıştı. Dün medyada geniş yer bulan haberle ilgili usta gazeteci Süleyman Gençel’den de şok bir iddia geldi. Oğuz yarın hakim karşısına çıkacak. Duruşma öncesi Gençel, “Birileri bu bilgiye daha önce ulaşıp baskı ile Burak Oğuz’a ilk duruşmada özür diletip ‘Ege’de Son Söz’ ismini yanlışlıkla kullandım dedirteceklerini” iddia etti. 'Ege’de Son Söz için birileri devrede!'

  • Ege Postası
  • 13.02.2020 - 14:38

EGEPOSTASI- FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Urla Belediye eski Başkanı CHP'li Burak Oğuz’un savcılık ifadesinde İzmir’de yayın yapan Ege'de Son Söz internet haber portalı ile ilgili şok ifadeleri İzmir kamuoyunda geniş yer buldu. 

Burak Oğuz sorguda, FETÖ ilişkili şirketlerle ilgili soru karşısında sadece Ege’de Son Söz’ün adını vermişti. 

Kamuoyuna ifadelerin sızmasının ardından 14 Şubat’ta (yarın) Burak Oğuz ilk defa hakim karşısına çıkacak. Yarın görülecek duruşma öncesi usta gazeteci Süleyman Gençel sosyal medya hesabından şok bir iddiada bulundu . Gençel, “Birileri bu bilgiye daha önce ulaşıp baskı ile Burak Oğuz’a ilk duruşmada özür diletip ‘Ege’de Son Söz’ ismini yanlışlıkla kullandım dedirteceklermiş.” İfadelerini kullandı.

Gençel sözlerine söyle devam etti;  

“Gülen Cemaati ilişkisi nedeniyle görevden el çektirilen Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’un ilk duruşması yarın. Oğuz’un iddianamede Ege’de Son Söz adlı internet sitesinin cemaatçi olduğunu vurguladığını Serdar Öztürk dün A3 Haber’de kaleme almıştı. Birileri bu bilgiye daha önce ulaşıp baskı ile Burak Oğuz’a ilk duruşmada özür diletip “Ege’de Son Söz ismini yanlışlıkla kullandım” dedirteceklermiş. AKP’nin hangi ayağı bu işlerin içinde acab? Çok ilginç şeyler olacak.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.