Dolar 32,5324
%0.14
Euro 34,9309
%-0.12
Altın 2.440,160
%0.16
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç Tolunay için CHP'liler kolları sıvadı

Genç Tolunay için CHP'liler kolları sıvadı

CHP İzmir İl Başkanlığı, "aplastik anemi" teşhisi konulan CHP Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın için kan ve kök hücre bağışı kampanyası başlattı. İlk kan ve kök hücre bağışını İl Başkanı Deniz Yücel yaparken, "Tolunay kardeşimize bir umut olalım istedik" dedi. Bağşı kampanyası tüm ilçe örgütlerince de gerçekleştirilecek. Tolunay'a umut olmak için kampanya başlatıldı

  • Ege Postası
  • 02.03.2020 - 15:52

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Bornova Tepecik Araştırma Hastanesi’nde Aplastik Anemi tedavisi gören CHP Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın için ‘HepbirlikteUmutolalım’ sloganıyla başlatılan kan ve kök hücre bağışı kampanyasına CHP İzmir İl Örgütü de katıldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetimi, il disiplin kurulu ve il gençlik kurulu üyeleri Konak Meydanı’nda bulunan Kızılay aracından kan ve kök hücre bağışında bulundu.

'TOLUNAY'A BİR UMUT OLALIM İSTEDİK'

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bağış kampanyasında yaptığı açıklamada "CHP Akhisar Gençlik Kolları Başkanımız Tolunay'ın rahatsızlığından dolayı CHP İl Yönetimi olarak kan ve kök hücre bağışında bulunmaya geldik. Önümüzdeki haftalarda ilçe örgütlerimiz de aynı şekilde bu kampanyayı başlatacaklar. Hem bir farkındalık yaratmak istedik, hem de Tolunay kardeşimize bir umut olalım istedik. Umuyoruz ki en kısa zaman iyileşir ve sağlığına kavuşur. Kendisine acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.