Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç hekime gözyaşı

Genç hekime gözyaşı

İzmir'de, spor yaparken kalp krizi geçiren, ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. İsa Durmaz'ın oğlu diş hekimi Burç Durmaz (36), son yolculuğuna uğurlandı.

  • Ege Postası
  • 16.04.2018 - 16:31

Ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. İsa Durmaz ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Berrin Durmaz'ın oğlu diş hekimi Burç Durmaz, 28 Mart'ta akşam saatlerinde, Kültürpark'ta spor yaparken, kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Durmaz, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Durmaz, geçen cumartesi günü, 17 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Eski milli yüzücü Durmaz'ın ölümü; ailesini, yakınlarını, arkadaşlarını, meslektaşlarını ve hastalarını yasa boğdu. Durmaz'ın kalbiyle ilgili bilinen herhangi bir sorununun olmadığı öğrenildi.

Burç Durmaz için Bornova Ali Rıza Güven Camii'nde, bugün cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Durmaz'ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Durmaz için helallik alındı. Durmaz'ın cenazesi, götürüldüğü Yeni Bornova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Estetik Diş Hekimliği'nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Hekimliği Anabilim Dalı'nda çalışmalarını sürdüren ve bekar olan Burç Durmaz, 2012 yılından beri Alsancak'taki kliniğinde hastalarına hizmet veriyordu. Mesleği dışında sporla yakından ilgili olduğu bilinen Durmaz, eski milli yüzücü, rüzgar sörfü ile yelkenli yat yarışçısı ve aynı zamanda Ege Açıkdeniz Yat Kulübü'nün lisanslı sporcusuydu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.