Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi’nde bir istifa daha: o ilçe başkanlığı kapatıldı

Gelecek Partisi’nde bir istifa daha: o ilçe başkanlığı kapatıldı

Gelecek Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Mutlu Metin, görevinden istifa etti. Metin’in istifasının ardından ilçeye yeni başkan atanamadığı için Gaziemir İlçe Başkanlığı kapatıldı ve bina boşaltılmaya başlandı.

  • Ege Postası
  • 27.09.2020 - 17:57

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Gelecek Partisi İzmir’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz hafta altı ilçe başkanının istifa ettiği iddiaları gündeme oturmuştu. Menderes, Aliağa, Konak, Karabağlar, Seferihisar, Buca ve Karaburun ilçe başkanlarının ardından istifalara Gazimeir İlçe Başkanlığı da eklendi. Gelecek Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Mutlu Metin de geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti.  İlçe başkanlarının istifalarının nedenin Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Serhat Şener’in ilçe başkanlarından para istemesi ve ilçelere gereken desteği vermemesi olduğu söylendi. 

Gelecek Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Mutlu Metin, parti il yönetimine istifasını vermesinin ardından Gaziemir ilçe binası boşaltılmaya başlandı ve partinin tabelası indirildi.

İstifa kararına ilişkin konuşan Mutlu Metin, “Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığı görevimden istifa ettim ve istifa dilekçemi de İl Başkanlığı’na ilettim. Benim olmadığım bir toplantıda İl Başkanı Serhat Şener ilçe başkanlarından para istemiş fakat benim istifamın parayla bir ilgisi yok. Ben ilçe başkanı olarak ilden gereken desteği görmediğim için istifamı verdim. Yerime yeni birisi bulanamadığı için de ilçe binamızı kapattık. Ben orası için 50 bin lira kadar bir masraf etmişti. Şu an yerime gelecek biri olmadığı için de orayı kapatmak zorunda kaldım” dedi.

Edinilen bilgilere göre; yedi ilçe başkanı Salı günü basın toplantısıyla yedi ilçe başkanı istifasını açıklayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.