Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İzmir’den kan bağışı kampanyası

Gelecek Partisi İzmir’den kan bağışı kampanyası

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi, koronavirüs dolayısıyla stokları azalan Türk Kızılayı’na destek için Konak’ta partililer ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.

  • Ege Postası
  • 06.06.2020 - 09:56

Yeni kurulan Gelecek Partisi, İzmir’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Koronavirüs dolayısıyla kan stokları azalan Kızılay için Sosyal Politikalar Birimi Başkanı Mehtap Çakıroğlu öncülüğünde kan bağışında bulunan İzmir İl Başkanı Cem Kavur ve yönetim kurulu üyeleri herkesi bağışta bulunmaya davet etti. İl Başkanlığı’nın kampanyasına ilçe başkanlıkları, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili de kan bağışında bulunarak destek verdi.

Konuyla ilgili konuşan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi Başkanı Mehtap Çakıroğlu; “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının neden olduğu endişe, sokağa çıkma yasakları, insanların evinden çıkmaktan imtina etmesi vb sebepler,  kan bağışlarının ve depolardaki kan stoklarının azalmasına yol açtı. Bu düşüş devam ederse ülke olarak kan stoklarında sıkıntıya düşeriz. Her ne kadar zorunluluk olmadıkça evden çıkmayın dense de bizse kan vermek zorunluluktur. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

İl Başkanı Cem Kavur’da, “İzmir İl Başkanlığımız, Sosyal Politikalar birimimizin planlamasıyla bir kan bağışı kampanyası düzenledi. Malum Korona salgını her konuda kapasite düşüşü yarattığı gibi kan bağışlarını da olumsuz etkiledi. İnsanlar evlerinden çıkmıyor. Her ne kadar hijyen ortamına dikkat edilse de acil bir durum olmadıkça hastanelere gitmekten çekiniyor. Bu da ülke olarak kan stoklarımızın azalmasına yol açtı. Bizlerde o yüzden Kızılay’la beraber böyle bir etkinlikte bulunduk. Türk Kızılay’ımız Ülke kan ihtiyacını %90 oranında karşılamaktadır. Bizler de bir nebze olsun destek verebilmek adına burada hep birlikte Kızılay’a kan verdik” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.