Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İzmir’de yeni kaos: Toplu istifa yolda

Gelecek Partisi İzmir’de yeni kaos: Toplu istifa yolda

Yönetim kademesinde yaşanan istifalarla gündeme gelen ve bugüne kadar üç il başkanının değiştiği Gelecek Partisi İzmir’de yeni bir istifa krizi yolda. Mevcut İl Başkanı Cüneyt İşçilik ve il yönetiminin yarın istifa edeceği belirtildi.  

  • Ege Postası
  • 12.01.2021 - 18:20

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- 2020 yılı eylül ayında istifa krizleriyle gündeme gelen Gelecek Partisi İzmir Başkanlığı bir kez daha istifa kriziyle gündeme geldi.

İzmir İl Başkanlığı’nın kuruluşunun ardından Gelecek Partisi İzmir’de üç il başkanı değişmiş ve parti, başkan değişiklikleriyle İzmir gündemine oturmuştu.

İlk olarak mevcut il başkanı Cem Kavur 2020’nin Ağustos ayında il yönetimi ile birlikte istifa etmiş ve yerine Serhat Şener getirilmişti. Ancak partinin İzmir yönetimi bu kez de ilçelerden gelen istifalarla karışmıştı.

İlçe başkanları arasındaki sorunlarla gündeme gelen Gelecek Partisi’nde ekim ayında il kongresi gerçekleştirilmiş ve başkanlık koltuğuna ilk kez seçimle gelen bir başkan oturmuştu. Kongrede Serhat Şener ve İletişim ve Medya Sorumlusu Cüneyt İşçilik yarışmış ve Cüneyt İşçilik başkanlık yarışından galip ayrılan isim olmuştu.

BİR TOPLU İSTİFA DAHA

Edinilen bilgilere göre; Gelecek Partisi İl Başkanı Cüneyt İşçilik ve il yönetiminin yarın istifa edecekler.

İstifa gerekçesinin ise parti içerisinde yaşanan bazı sorunların olduğu öğrenildi.

Henüz Genel Merkez’e iletilmeyen istifa dilekçelerinin yarın gerçekleştirilecek basın açıklamasının ardından merkez yönetimine sunulacağı belirtildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.