Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İzmir’de skandal olay! İl Başkanı Kavur, Engelli Birim Başkanını tokatladı

Gelecek Partisi İzmir’de skandal olay! İl Başkanı Kavur, Engelli Birim Başkanını tokatladı

Gelecek Partisi İzmir’de İl Başkanı Cem Kavur’un, Engelliler Koordinasyon Birim Başkanı Hakan Aydın’ı darp ettiği ileri sürüldü.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 11:13

EGEPOSTASI- Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda skandal bir olay yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre; Engelli haklarını savunmak için kurulan birimde engelli birim başkanı Hakan Aydın, İl Başkanı Cem Kavur tarafından tokatlandı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan ve  örgütlenme çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi İzmir’de yaşanan skandal bir olayla sarsıldı.

İzmir İl Başkanı Cem Kavur’un Engelliler Koordinasyon Birim Başkanı Hakan Aydın’ı odasına çağırarak tokat attığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda meydana gelen olay darp edilen Aydın’ın ifadesine göre şöyle gelişti;

“İl Başkanı Kavur, beni odasına çağırdı ve Narlıdere İlçe Başkanı Semra Kavran ile ilgili soru sordu. Semra Başkanımızla özel bir yerde görüşüp çay içmek istedin mi diye sorunca ben de sade Semra Başkana ilçe binası açılınca çayınızı, kahvenizi içmeye gelirim dedim. Konu bundan ibaret.

Özel Kalem Güner Hanım (Tombak) il binasında gitmeden Cem Kavur Başkanıma ne dediğini bilmiyorum. Bunun üzerine Cem Kavur beni tokatlamaya başladı beni hiç bir açıklama yapmadan kovaladı.”

Öte yandan skandal olay üzerine Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın apar topar İzmir’e geldiği ve olayı soruşturduğu öğrenildi.

Egepostası’na ulaşan Aydın’ın yazılı tutanağının Gelecek Partisi Genel Merkezi’ne de gönderildiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.