Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi çocuklara bayrak hediye etti

Gelecek Partisi çocuklara bayrak hediye etti

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı 23 Nisan'ı evlerinde kutlayacak çocuklara bayram öncesi bayrak sürprizi yaptı.

  • Ege Postası
  • 23.04.2020 - 09:21

İzmir Gelecek Partisi Sosyal Politikalar Başkanlığı Korona virüsle mücadele kapsamında alınan önlemler doğrultusunda sokağa çıkamayan çocuklarımızı Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler ile mutlu etti.

Covid-19 salgını nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan çocukların evlerine gidip onlarla bayram coşkusunu paylaşmak istediklerini söyleyen Gelecek Partisi İzmir Sosyal Politikalar Başkanı Mehtap Çakıroğlu, “TBMM'nin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle çocuklarımıza bir takım hediyelerimiz oldu. Türk Bayrağı, kırtasiye malzemeleri ve çeşitli oyuncaklar dağıttık. Hediyelere sevinen çocuklar verdiğimiz bayrağı öpüp, başına koyarak evlerinin pencerelerine astı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ulusumuzun kazandığı istiklal mücadelesinin sembolü olan ay yıldızlı Türk Bayrağımızı ilelebet dalgalandıracaklarından hiç şüphemiz yok.  Dağıttığımız ay yıldızlı Türk Bayraklarımızı evlerinin pencerelerine ve balkonlarına asan çocuklarımızın bayrağımıza gösterdiği saygı ve sevgi ile gözlerindeki parlayan ışık geleceğe dair umutlarımızı kat be kat arttırdı” dedi.

Gelecek Partisi Sosyal Politikalar başkanlığı ayrıca çocuklara ve ailelerine Covid -19 salgını tedbirleri kapsamında maske de hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.