Dolar 32,6138
%0.43
Euro 34,7293
%-0.01
Altın 2.511,810
%1.1
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek İzmir'de istifa krizi

Gelecek İzmir'de istifa krizi

Gelecek Partisi İzmir İl Teşkilatı'nda sular durulmuyor. İl Başkanı Cem Kavur ve bazı İl Yürütme Kurulu üyeleri arasında yaşanan sorunlarla gündeme gelen Gelecek Partisi İzmir İl Yönetimi'nde bu kez istifa krizi baş gösterdi. Yaşananların ardından İl Başkanı Cem Kavur istifa etti.

  • Ege Postası
  • 11.08.2020 - 13:43

EGEPOSTASI- Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin İzmir İl Başkanı Cem Kavur sürpriz bir kararla istifa ettiğini açıkladı. 23 Ocak'ta bu göreve atanan Kavur'un, sağlık sorunlarını ve çok yorulduğunu gerekçe gösterdiği öğrenildi.

BAZI İSİMLER İSTİFA ETMEYEN VE DİRENEN YÖNETİCİLER VAR

İl yönetiminde yaşanan krize el koyan Gelecek Partisi Genel Merkezi, Ege Bölge Koordinatörü Ömer Ünal'ı İzmir'e gönderdi. Ünal, yeni başkanı atamak ve yeni yönetim oluşturulması için başta İl Başkanı Cem Kavur olmak üzere tüm yönetimin istifasını istediği ve İl Başkanı Kavur ve kendine yakın isimler istifasını verirken, bazı yöneticilerin istifa etmediği öğrenildi.

KAVUR HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Bu arada istifa eden İl Başkanı Cem Kavur hakkında aynı zamanda il yöneticisi olan Engelli Komisyonu Başkanı Hakan Aydın tarafından kendisini darp ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edildiği ileri sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.