Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geleceğin yıldızları sahaya çıktı

Geleceğin yıldızları sahaya çıktı

Konak Belediyesi’nin Spor Okulları’nda eğitim gören minik futbolcuların yeteneklerini sergilemeleri için ‘Okullar Arası Futbol Turnuvası’ düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 13.04.2016 - 10:02

Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Kızlar olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilen turnuvaya 756 sporcu katıldı. Zafertepe, Toros, Levent ve Atilla mahallelerindeki spor okulları ve ilköğretim okullarından toplam 63 takım katıldığı turnuvada kızlardan oluşan 14 takım da mücadele ediyor. 

Konak Belediyesi’nin Toros Halı Saha Tesisi'nde başlayan turnuva ilk günden büyük heyecan ve mücadeleye sahne oldu. Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü'ne bağlı spor merkezleri, okullar ve spor tesislerinde futbol branşında eğitim gören çocuklar, kendileri için düzenlenen turnuvada yeteneklerini sergileme şansı buldu. Rakiplerini eleyerek şampiyon olmak için var güçlerini ortaya koyan minik kramponlar bir yandan kıyasıya bir rekabet ortaya koyarken, biryandan da fairplay ve takım ruhunun önemini kavrıyor.

KUPA 19 MAYIS’TA

Toplam 143 maçın oynanacağı turnuvanın şampiyonluk kupası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek törenle verilecek. Konak Belediyesi Okullar Arası Futbol Turnuvası'nda minik futbolcular amatör spor kulüpleri yetkililerince yakın markaja alınıyor. Turnuvada göz dolduran minik futbolcular geleceğin yıldız sporcuları olma yolunda ilk adımlarını da böylelikle atmış oluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.