Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geleceğin yıldızları Karşıyaka’da yarışıyor

Geleceğin yıldızları Karşıyaka’da yarışıyor

Gençleri kültür ve sanata yönlendirmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi, 5’inci kez ‘Liselerarası Müzik Yarışması’ düzenliyor. İzmir genelindeki tüm liselere açık olan para ödüllü yarışma için 1 Şubat’a kadar başvuru yapılabilecek. Geleceğin yıldızları Karşıyaka’da yarışıyor

  • Ege Postası
  • 12.01.2019 - 09:31

Karşıyaka Belediyesi, lise çağındaki gençleri kültür-sanat faaliyetlerine teşvik etmek ve yeteneklerini sergilemelerine fırsat tanımak amacıyla ilk kez 2015 yılında gerçekleştirdiği ‘Liselerarası Müzik Yarışması’nı geleneksel hale getirdi. 5’incisi yapılacak yarışma, yine İzmir’deki tüm liseli müzik gruplarına açık olacak. Yarışmaya katılmak isteyen gruplar, 1 Şubat 2019’a kadar Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurularını iletebilecek. 

17 BİN TL ÖDÜL DAĞITILACAK 

8 ve 9 Şubat’ta yapılacak elemelerin ardından, 10 Şubat'ta final gösterileri ve ödül töreni gerçekleşecek. Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’ndeki final gösterileri sonrası birinci olmaya hak kazanacak grup 8 bin TL, ikinci 5 bin TL, üçüncü de 3 bin TL ödülün sahibi olacak. ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görülecek gruba ise bin TL ödül verilecek. Yarışmaya ilişkin 399 40 86 ve 88 numaralı telefonlardan da detaylı bilgi alınabilecek. 

GENÇ YETENEKLERE ÇAĞRI 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Gelişim çağındaki çocuklarımızın sosyal yaşamda daha çok yer almalarını, kültür ve sanatla iç içe yetişmelerini istiyoruz. Bu amaçla geleneksel hale getirdiğimiz ‘Liselerarası Müzik Yarışması’ ile yine sahneyi gençlerimize bırakacağız ve yeteneklerini sergilemelerine imkan tanıyacağız. 4 yıldır yoğun katılımla gerçekleşen yarışmamızın yine büyük heyecan yaratacağına inanıyorum. Müziğe gönül vermiş tüm İzmirli gençleri yarışmamıza bekliyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.