Dolar 32,4932
%0.02
Euro 34,9267
%-0.13
Altın 2.439,340
%0.13
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geleceğin oyun parkını tasarladılar, ödül kazandılar

Geleceğin oyun parkını tasarladılar, ödül kazandılar

Torbalı’da faaliyet gösteren Cemer Kent Ekipmanları San ve Tic. Aş’nin düzenlediği 2. CEMER Düşten Gerçeğe Tasarım Yarışması’nda dereceye girenler belli oldu. Geleceğin oyun parkını tasarlayanlara ödülleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katılacağı törenle 24 Mart’ta verilecek. Cemer Düşten Gerçeğe tasarım ödülleri sahiplerini buluyor

  • Ege Postası
  • 14.03.2017 - 14:37

EGEPOSTASI - Cemer’in yarışmasına katılarak geleceğin oyun parklarını tasarlayanlardan dereceye girenler belli oldu. Öğrenci ve profesyonel kategorisinde dereceye girenler ödüllerini 24 Mart günü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün de katılacağı törenle alacık.

Cemer'in ikincisini düzenlediği Düşten Gerçeğe Tasarım Yarışması’yla kent yaşamının getirdiği alışkanlıkları değiştiren, yoğun kent ortamında çocuklara nefes aldıran ve sosyal hayatı canlandıran “Geleceğin oyun parkı” tasarımlarına yönelik yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin desteklenmesi amaçlandı. Geleceğin oyun parkı  projelerinin bugünün ve yarının çocuklarına yönelik, ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak, geleceğin oyun ve oyun ekipmanlarının tasarlanması hedeflendi. Yarışmaya başvurular öğrenci ve profesyonel olmak üzere iki kategoride gerçekleşti.

Öğrenci kategorisinde Mustafa Tugay Tuncer, Füsun Cemre Karaoğlan, Nergis Aşar, Eyüp Berker Çakmak, Hazal Merve Akan, profesyonel kategoride de Aybars Şenyıldız, Elif Çak, Yelta Kom, Derya Uzal, Eda Yeyman ve Hakan Ünlü dereceye girdi.

DERECELER ÖDÜL TÖRENİNDE AÇIKLANACAK

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla 24 Mart’ta Torbalı Ticaret Odası’nda saat 15.00’de başlayacak ödül töreninde hem derecelerin açıklanacağı, hem de ödüllerin verileceği bildirildi. 

SOSYAL BARIŞ ADACIKLARINA MOBİLYA ÜRETİYORUZ

Cemer Kent Ekipmanları San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Eroğlu, 2014'te ilkini düzenledikleri yarışmanın, çocuk oyun grupları, daha geniş anlamıyla kent mobilyasıyla ilgili bir tasarım yarışması olduğunu söyledi. Eroğlu, "Faaliyet alanımızda olan ürünle ilgili sektörel farkındalık yaratarak, endüstriyel tasarımcıların, belediyelerin, sektörün farkına varmalarını sağlamak, ayrıca çocukların dünyasında da farklılık yaratmak hedefimizdi. Belediyelerin kullandığı ürünler sayesinde insanlar sosyalleşmeye, birlekte yaşamaya başlıyor. Aynı apartmanda oturan insanlar bile birbirini tanımazken kent meydanlarında çocuklar birbirini tanımaya başlıyor. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak bu sektör olmazsa olmazlardan. CEMER olarak sosyal barış adacıklarına kent mobilyası üretiyoruz. Törenimizde hem dereceye girenlere ödüllerini vereceğiz hem de tasarım merkezlerinin desteklenmesiyle ilgili çıkan yönetmelik kapsamında Türkiye'nin ilk tasarım merkezlerinden biri olan CEMER'in aldığı bu ödül de törenimizin diğer önemli unsuru olacak" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.