Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gediz Üniversitesi’nde ‘yüksek mezuniyet’ mutluluğu

Gediz Üniversitesi’nde ‘yüksek mezuniyet’ mutluluğu

Gediz Üniversitesi, 2. dönem yüksek lisans eğitimini tamamladı. İzmir Vali Yardımcısı Şahin Aslan gibi tanınmış isimlerin yer aldığı mezunlar arasında dönem birincileri, Ekol Hastaneleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz ve Ege Serbest Bölge A.Ş. (ESBAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Serdal Acar oldu.

  • Ege Postası
  • 10.06.2013 - 11:46
İZMİR -Gediz Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. İşletme (MBA), uluslararası politik ekonomi, sistem mühendisliği ve nanoteknoloji alanlarında eğitimlerini başarıyla tamamlayan 212 öğrenci diploma aldı. Onların mutluluğuna aileleri de eşlik etti, çoğu çocuklarıyla birlikte cübbe giyip kep fırlattı. Vali Yardımcısı Aslan, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Alp Akoğlan, Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz gibi isimlerin, kamu kuruluşları ve özel kurumlarda yönetici olarak görev yapanların yer aldığı mezunlar arasında dönem birincileri de İzmirlilerin tanıdığı kişilerdi.
BAZ VE ACAR'DAN BÜYÜK BAŞARI
İşletme bahar döneminde Opr. Dr. Baz, güz döneminde de Genel Müdür Yardımcısı Acar, eğitimlerini dereceyle tamamladı. Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, yoğun mesailerine ve üstlendikleri sorumluluklara rağmen zorlu eğitimi en yüksek not ortalamasıyla bitiren Baz ve Acar’a ödüllerini verdi, her ikisini de topluma örnek gösterdi. Prof. Dr. Çevik, şunları söyledi: “Mehmet Baz ile Serdal Acar’ın ve içlerinde çeşitli kurumlarda çok önemli görevlerde bulunan mezunlarımızın eğitim aşkı, övgüye fazlasıyla değer. Bugün burada sergilenen tablo, ülkemizin geleceğinin aydınlık olduğunu gösteriyor. Geçen yıl da kamuda ve özel sektörde görev yapan pek çok yöneticiyi ve çalışanı mezun etmiştik. Gediz Üniversitesi olarak yüksek lisans eğitimine de önem vererek ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir ülkenin daha da gelişmesinde, lisansüstü eğitimin payı büyük. Bu doğrultuda çalışmaya ve daha nice yüksek lisans mezunları vermeye devam edeceğiz.”
BİLGİ ÇAĞINDA YAŞIYORUZ
Kurucusu olduğu Ekol Hastaneleri ile sergilediği girişimcilik örneğine bu kez de eğitim başarısını ekleyen Mehmet Baz ise, “Bilgi çağında yaşıyoruz. Bu çağda en büyük güç bilgi. Bilginin peşinden giden, bunun için sürekli eğitimin önemine inanan biriyim. Gediz Üniversitesi’nde öğrendiklerimi iş hayatıma taşıyarak, hastanelerimizin başarısını daha da artırdık. Bu bile eğitimin önemini ortaya koymaya fazlasıyla yeter. Şimdiki hedefim, Gediz Üniversitesi’nde işletme alanında doktora eğitimi görmek, buna hazırlanıyorum.” dedi.
BAŞARI İÇİN EĞİTİM ŞART
Acar da Gediz Üniversitesi mezunu olmaktan gurur duyduğunu ifade etti: “Ülkemize, yaşadığımız şehre, çalıştığımız kurumlara ve kendimize artı değer nasıl sağlarız diye düşünenler, bugün burada diploma alıyor. Daha çok başarı için sürekli eğitim gerekiyor. Bizlere bu imkanı tanıyan, kendimizi geliştirmemizi sağlayan Gediz Üniversitesi’ne teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. (Cihan)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.