Dolar 32,4964
%0.15
Euro 34,7460
%0.07
Altın 2.479,410
%0.7
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazoz-gevrek buluşması

Gazoz-gevrek buluşması

Bornova'nın en eski okullarından biri olan Suphi Koyuncuoğlu Lisesi (SKL) mezunları okul bahçesinde düzenlenen geleneksel 'Gazoz Gevrek Günü'nde bir kez daha biraraya geldi. 

  • Ege Postası
  • 30.05.2016 - 14:30

Bu yıl onuncusu düzenlenen etkinliğe her kuşaktan öğrenci ve öğretmenlerden oluşan yüzlerce kişi katıldı. Okulun eski mezunlarından olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Ayrıca gevrekle beraber, okul adına amblemli olarak özel üretilen gazozların dağıtıldığı etkinliğe okulun eski mezunlarından olan tiyatro sanatçısı ve oyuncu Umut Oğuz da katıldı. Oğuz, okulda geçirdiği günleri anarak yaptığı espirilerle herkesi güldürdü. 


'SKL Hatırası' yazısının önünde diğer mezunlarla birlikte fotoğraf çektiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eski arkadaşlarını ve öğretmenlerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Etkinliği düzenleyen Mezunlar Derneği yönetimine de teşekkür eden Başkan Atila, “İzmirli olmak, Bornovalı olmak ve Suphi Koyuncuoğlu Lisesi mezunu olmak bir ayrıcalıktır. Bizler sizler için ve kentimizi daha iyi yönetmek için çalışıyoruz. Hep birlikte daha iyi günlerde buluşmak ümidiyle" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.