Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazipaşa’da Meydan Çalışması

Gazipaşa’da Meydan Çalışması

Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’ne kazandırılacak meydan için çalışmalar başladı. Menderes'e yeni meydan çalışması başladı

  • Ege Postası
  • 28.07.2016 - 10:53

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde meydan yapımı gerçekleştiriliyor.  Çalışmanın tamamlanmasıyla içerisinde sağlık ocağı, muhtarlık, anıt ve yeşil alanların yer alacağı meydan mahalleye kazandırılmış olacak.

Mahalleye farklılık katacak

Çalışma hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Gazipaşa Mahallemize yepyeni projemizle çağ atlatıyoruz. Yapımına başladığımız projemizin içinde meydan, sağlık ocağı, muhtarlık, anıt ve yeşil alanlar yer alacak. Mahallemize farklı bir hava katacak olan meydan çalışmamızı kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Projemiz, Gazipaşa'ya çok yakışacak ” dedi.

Unutulmadı

Meydan içinde yer alacak anıtla ilgili de konuşan Başkan Soylu, “ Gazipaşa mahallemizde ağırlıklı olarak 1989 yılında Bulgaristan’dan göç etmek zorunda kalan vatandaşlarımız yaşamakta. Bu nedenle o tarihte vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlukları ve vatan sevgilerini anlatan bir anıt da meydanda yer alacak” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.