Dolar 32,5662
%0.08
Euro 34,9973
%0.48
Altın 2.431,200
%0.33
Bist-100 9.777,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir ve Seferihisar'da da ekmek askıda

Gaziemir ve Seferihisar'da da ekmek askıda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı "Askıda Ekmek" kampanyasına, Gaziemir ve Seferihisar ilçe başkanlıklarından da destek geldi. 

  • Ege Postası
  • 03.08.2018 - 15:55

MHP Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Şeremet ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki bir fırının önüne konan sepete ekmek bıraktı.

Bir açıklama yapan Şeremet, "Askıda Ekmek" kampanyasını ilçede başlattıklarını aktararak, "Gerçekten ekmeğe muhtaç olan insanların gururlarını incitmeden, el açtırmadan, fırından her ekmek alışımızda 2 tane ekmek parasını fazla bırakarak ihtiyaç sahibi kişilerin bu ekmeklerden faydalanmalarını istiyoruz. Bu büyük ve hayırlı bir projedir. Vicdanları, yürekleri, akılları, insafları ile bakan herkes, bu projenin ne kadar büyük olduğunu elbette bilecektir. Bu projemiz her gün devam edecektir. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz." dedi.

MHP Gaziemir'den de askıda ekmek projesine destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı "Askıda Ekmek" kampanyasına, bir destek de MHP Gaziemir İlçe Başkanlığından geldi. 

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki bir fırında "Askıda Ekmek" kampanyasını başlattı.

Milletvekili Kalyoncu, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" hadisini hatırlatılarak, ihtiyaç sahiplerinin buraya bırakılan ekmeklerden alabileceği kaydetti. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.