Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7964
%0.19
Altın 2.507,870
%0.94
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’e yeni cami

Gaziemir’e yeni cami

Gaziemir Belediyesi tarafından cami yapılması için İlçe Müftülüğüne bağışlanan araziye, Eroğlu Ailesi tarafından yapılacak Ahmet Eroğlu Camii’nin temeli atıldı.

  • Ege Postası
  • 10.06.2013 - 10:35
İZMİR - Gaziemir Belediyesi’nin cami yapımı için Gaziemir İlçe Müftülüğüne bağışladığı Irmak Mahallesi’nde ki araziye yapılacak caminin temel atma töreni yapıldı. Ahmet Eroğlu’nun adını taşıyacak caminin yapım aşamasında ki giderler Eroğlu Ailesi tarafından karşılanacak. Temel atma törenin de konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir’in hızlı gelişimine değinerek şöyle konuştu: “Gaziemir Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçelerinin başında geliyor. Her yıl ortalama 10 bin kişi ilçemize göç ediyor. Biz de Gaziemir’in gelecek 20 yılını planlıyor, ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üretiyoruz. Irmak mahallesinde yeni yapılaşma ve artan nüfusla birlikte halkın ibadet ihtiyacını karşılayacak camiye ihtiyaç duyulmuştur. Bu ihtiyacı gidermek için belediyemize ait olan araziyi ilçe müftülüğüne bağışladık. Eroğlu Ailesi de Ahmet Eroğlu’nun adını alacak caminin yapım masraflarını üstlendi. Eroğlu Ailesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, Ahmet Eroğlu’nu da rahmetle anıyorum.”
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tören de temel atma işlemi Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Kaymakam Şerafettin Tuğ, İzmir İl Müftüsü Ramazan Muslu, Gaziemir Müftüsü Mustafa Temel ve Ahmet Eroğlu’nun çocukları tarafından yapıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.