Dolar 32,6004
%0.39
Euro 34,7967
%0.19
Altın 2.496,940
%0.5
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir'den ironik maske paylaşımı: Koronavirüs size minnettar!

Gaziemir'den ironik maske paylaşımı: Koronavirüs size minnettar!

Gaziemir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yurttaşların yanlış maske kullanımıyla ilgili ironik bir paylaşım yapıldı.

  • Ege Postası
  • 01.07.2020 - 14:00

Koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye’nin tüm illerinde tıbbı maske takmak zorunlu hale geldi. Salgının bulaşma hızı nedeniyle çok önemli olan maskeyle ilgili bazı vatandaşların farklı kullanım tarzları, Gaziemir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından mizahi bir paylaşım ile eleştirildi. “Koronavirüs size minnettar” yazılı görsellerde belediyenin basın bürosunda ve dış ilişkiler biriminde çalışan ekipler, Türkiye’deki maske kullanım yanlışlığını fotoğraflarla canlandırdı. Paylaşımda ağzı ve burnu tam kapatan tek bir doğru maske takma yöntemine yer verilmedi.

Göz, boyun, kafa, kol gibi bölgeleri kapatacak şekilde maske takan belediye yetkilileri, bu görüntülerin Türkiye’de sıkça karşılaşılan maske takma biçimlerinin bir canlandırması olduğunu vurguladı. Paylaşıma “Türkiye’nin maskeyle imtihanını Gaziemir Belediyesi Basın ve Dış İlişkiler Birimleri olarak canlandırdık. Salgının devam ettiğini unutmadan maskemizi düzgün takalım, Koronavirüs’ü sevindirmeyelim” notu da eklendi. - 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.