Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir'de sürpriz aday

Gaziemir'de sürpriz aday

CHP Gaziemir’de Pazar günkü kongre öncesi sürpriz gelişme yaşandı. İlçe Başkanı Umut Tekin’in aday olmayacağı kongrede örgütün adayı diye duyurulan meclis üyesi Kasım Özkan’ın ardından, eski ilçe başkanı ve meclis üyesi Elif Becek de ‘adayım’ dedi. 'Örgütün adayı kim'

  • Ege Postası
  • 08.12.2017 - 18:44

CHP'deki kongre takviminin sessiz ilçelerinden Gaziemir'de sürpriz gelişme yaşandı. İlçe başkanı Umut Tekin'in aday olmayacağını açıklamasının ardından, önce belediye meclis üyesi Kasım Özkan 'Örgütün adayı' diye lanse edildi, şimdi de İlçe Eski Başkanı Elif Becek adaylık için yola çıktı. 

Büyükşehir ve Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Abdurrahim Nursoy, yaptığı yazılı açıklamayla Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan’ın örgütün adayı olarak  ilçe başkanı adayı olduğunu duyurdu. Özkan’a, ilçe başkanı Tekin’in de destek olacağı ifade edildi. Ancak kongreye iki gün kala, Elif Becek, sosyal medya hesabından "Değerli CHP'liler bayrağımızı daha yukarı taşımak için ilçe kongremizde ilçe başkanlığına aday oluyorum. Cumartesi günü Gaziemir ilçe binasında adaylık açıklamasında hepinizi yanımda görmekten mudluluk duyarım" şeklinde paylaşımda bulundu. 

Bireysel olarak yola çıkan parti üyesi Murat Balcı ve ilçe yöneticisi Mahmut Şaylan’ın adaylıktan vazgeçmesinin ardından gelen sürpriz açıklama partiyi bir anda hareketlendirdi. Bu gelişmelerin ardından Gaziemir’de “Örgütün adayı kim” sorusu gündeme geldi. Becek’e, aralarında bazı meclis üyeleri ve ilçe eski başkanlarının yanı sıra Gaziemir Beledide Başkanı Halil İbrahim Şenol’un da destek vereceği öne sürüldü.

Becek 2012 kongresinde Umut Tekin'e kaybetmişti. 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi olmuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.