Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir'de Bedia Akartürk coşkusu

Gaziemir'de Bedia Akartürk coşkusu

Ali Hikmet Gökçen yönetiminde sahne alan Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, onur konuğu Bedia Akartürk ile birlikte seyirciye unutamayacakları müzik ziyafeti sundu. Bedia Akartürk’e teşekkür eden Başkan Arda, “Sizi Gaziemir’de ağırlamaktan gurur duydum” dedi. Gaziemir'de Bedia Akartürk rüzgarı esti

  • Ege Postası
  • 19.04.2019 - 11:29

Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Ustalarla Muhabbet Konseri’nde Gaziemirli müzikseverlerle buluştu. Şef Ali Hikmet Gökçen’in yönettiği müzik topluluğunun konserine onur konuğu olarak Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk katıldı. Bedia Akartürk’ün de sahne aldığı konserde Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu usta sanatçıyla özdeşleşen türküleri seslendirdi. Müzik topluluğu, başarılı performansıyla sanatçıdan ve seyirciden tam not aldı. Müzikseverlerin gönlünde yer edinmiş ve kendisiyle özdeşleşen türküleri seslendiren Bedia Akartürk ise muhteşem performansıyla seyirciye unutamayacakları bir konser yaşattı. 

‘Bedia Akartük’ü ağırlamak büyük gurur’

Konser sonunda sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda sanatçı Bedia Akartürk ile Şef Ali Hikmet Gökçen’e teşekkür etti, plaket verdi. Koristleri de tebrik eden Başkan Arda, “Anadolu toprakları o kadar güzel bir coğrafya ki bugüne kadar yüzlerce kültüre ev sahipliği yaptı. Bu topraklar Bedia Akartürk gibi çok değerli insanlar yetiştiriyor ve bu insanlar o kültürü nesilden nesile taşıyor. 60 yıl önce Gaziemir açık hava sinemasına gelen dönemin en ünlü sanatçısı Bedia Akartürk’tür. 60 yıl sonra kıymetli sanatçımızı Gaziemir’de ağırlamaktan mutlu oldum, gurur duydum. Bana bu onuru yaşatan Gaziemirlilere de teşekkür ederim” diye konuştu. 

Gaziemir’de sahne aldığı için çok mutlu olduğu dile getiren Bedia Akartürk ise “Gaziemir Belediye Başkanı Halil Ardayı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Şef Ali Hikmet Gökçen ve koristlerimize de çok teşekkür ederim” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.