Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’de Başkan Arda’ya ‘geçmiş’ hatırlatması

Gaziemir’de Başkan Arda’ya ‘geçmiş’ hatırlatması

AK Parti Gaziemir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca; Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın geçen 2019 yılında bir belediye personelinin sosyal medya hesabından kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle işten çıkardığını hatırlatarak Başkan Arda’ya yüklendi. AK Partili Atmaca’dan Başkan Arda’ya 'geçmiş' hatırlatması

  • Ege Postası
  • 12.03.2020 - 10:49

EGEPOSTASI – Yayınladığı basın bildirisinde Gaziemir Belediye Başkanı Arda’nın ‘hakaret’ gerekçesiyle geçen bir personeli işten çıkardığını hatırlatan AK Partili Atmaca “Belediye Başkanı sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığı ile milletimizin manevi değerlerine, şanlı ordumuza, kahraman polisimize, devletimizin başı olan ve halk tarafından doğrudan seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanımıza hakarette sınır tanımamıştır” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ARDA’NIN DOSYASI SAVCILIKTA

Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği öne sürülen paylaşımlarının ortaya çıkması üzerine Başkan Arda’nın özür dilemesi yerine kendi lehine kamuoyu oluşturmaya çalıştığına vurgu yapan Atmaca, “Yavuz hırsız ev sahibine baskın çıkar” dedi ve konuyla ilgili Başkan Arda hakkında ellerindeki belgelerin bir kısmını 11.03.2020 tarihinde savcılığa teslim ettiklerini açıkladı.

‘KAYYUM ATANMASI MÜMKÜN DEĞİL’

Başkan Halil Arda’nın işlediği suçun cezası neyse onu çekeceğini dile getiren AK Partili Atmaca, sözün yargıda olduğuna işaret ederek: “Bu saatten sonra her kim milletimizin manevi değerlerine, şanlı ordumuza, kahraman polisimize ve Cumhurbaşkanı’mıza dil uzatır veya hakaret ederse yargı önünde hesap verecektir. Utanılması gereken diğer nokta ise terör suçları dışında kayyım atanması mümkün değil, ancak başkanın çekinceleri var herhalde ‘kişi kendinden bilir işi’ diyoruz. Herkes işlediği suçun cezası neyse onu çekecek! Sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.