Dolar 32,5550
%0.03
Euro 34,8451
%-0.06
Altın 2.434,670
%0.19
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir'de aday sürprizi

Gaziemir'de aday sürprizi

CHP Gaziemir İlçe Örgütü'nün bir bölümü başkan adayı arayışında adım atarak bir isim üzerinde uzlaştı.  Örgüt o isim üzerinde uzlaştı mı'

  • Ege Postası
  • 07.12.2017 - 14:25

EGEPOSTASI- Gaziemir ilçe Örgütü’nde önde gelen isimlerden İBB ve Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Abdurrahim Nursoy arkadaşları adına, CHP Gaziemir İlçe Kongresi için aday olarak Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan’ı aday gösterdiklerini açıkladı.

Yapılan yazılı açıklamada, “Başarılı, demokratik ve adaletli biçimde yönettiğine sonuna kadar inandığımız ve 3. dönemde yeniden aday olması konusunda örgütümüzde, kamuoyunda tartışmasız kabul gören ilçe başkanımız Umut Tekin’in ilçe başkanlığı görevine aday olmama yönündeki kararı ile yeni bir süreç başlamıştır. Bu sürece ilçe başkanlığına aday çıkma, önerme ya da önermeme noktasında bir karar verme ile başlamalı, eğer aday önerme konusunda karar alınırsa da isimler üzerinden değil, aday olarak önerilecek olan ilçe başkanının nasıl bir kişiliğe ve karaktere sahip olması konusunda prensipler ve ilkeler etrafında birleşerek önerilmesi gerektiği konusunda hemfikir kalarak devam etmeliydik. Bizlerde bu çalışmaları yaparak bugüne geldik. Aday çıkma veya önerme her üyenin doğal ve demokratik hakkı olduğu gibi bizlerde yaptığımız istişareler sonucunda bu görevi layıkı ile yapabileceğine inandığımız, güvendiğimiz sayın Kasım Özkan’a ilçe başkan adayı olmayı kabul etmesi yönünde gelen talepleri ilettik. Bu düşünceler, ilkeler ve prensipler etrafında aday olmayı kabul eden Sayın Kasım Özkan’a başarılar diliyor, doğru bir örgütlenme yapısını kurarak önümüzde yapılacak en önemli, referandumun bir rövanşı olan ve ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucu değerlerine tekrardan geri döndürecek başkanlık seçimine birlik ve beraberlik içinde taşıyacağına inancımız tamdır” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.