Dolar 32,6130
%0.43
Euro 34,6770
%-0.16
Altın 2.524,880
%1.63
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazeteciler Fethi Sekin'i unutmadı

Gazeteciler Fethi Sekin'i unutmadı

İzmir'de görev yapan Polis- Adliye muhabirlerinin katılımıyla kurulan İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği, 5 Ocak 2017 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen ve büyük bir faciayı önleyen polis memuru Fethi Sekin ile birlikte şehit olan Musa Can'ı unutmadı. Gazetecilerin patlama sonrası ve cenaze töreninde çektiği fotoğraflar Cuma günü düzenlenecek anma töreninde sergilenecek.

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 10:59

Fethi Sekin'in teröristlere kahramanca karşı durduğu ve şehit düştüğü olayın yıldönümünde, Habertürk gazetesi muhabiri Mehmet İnmez, Metin Burmalı, Ercan Çelebi, İhlas Haber Ajansı (iHA), Anadolu Ajansı (AA), Doğan Haber Ajansı (DHA) ajansı muhabirleri patlama sonrasında ve cenaze törenlerinde çektiği fotoğrafları bir araya getirdi.

İzmir adliyesinde düzenlenecek anma töreninde, çekilen fotoğraflar tören alanında sergilenecek. 1 hafta boyunca adliye içerisinde gezilebilecek fotoğraflarda, Türkiye'nin Fethi Sekin'e nasıl sahip çıktığını anlatan fotoğrafların yanı sıra, o anlarda yaşananlar ve teröristin tüfeğinden çıkan kurşununun bir avukatın kimliğini nasıl delip geçtiğini gösteren o anların fotoğrafları olacak. 

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in hiç unutulmayacağını belirten İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği Başkanı Mehmet İnmez," Şehit Fethi Sekin'in cesurca son kurşununa kadar teröristlerle çatışmasına tanık olduk ve o anları fotoğrafladık. Çatışma sonrası ve cenaze törenlerinde halkın nasıl sahip çıktığını anlatan fotoğraf karelerini sergilemek istedik. Gazetecilerin çektiği fotoğraflar, 5 Ocak tarihinde adliyede anma töreni ile birlikte açılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle hazırladığımız bu sergiyi bütün vatandaşlarımızın gezmesini ve yaşanan o anları görmesini isteriz" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.