Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe belediyeler fuarın gözdesi oldu

İlçe belediyeler fuarın gözdesi oldu

Bu yıl kapılarını 85'inci kez açan İzmir Enternasyonal Fuarında dev standı ve renkli etkinlikleriyle ilgi odağı olan Bayraklı Belediyesi, ilk günden yüzlerce ziyaretçi ağırladı. İEF'deki dev stantları ve renkli etkinlikleriyle

  • Ege Postası
  • 27.08.2016 - 09:41

Milli mücadele temalı soğuk heykel gösterisi büyük beğeni toplarken, halk oyunları ekibinin performansı ise uzun süre ziyaretçiler tarafından alkışlandı.

İEF 85'inci kez kapılarını açtı

Fuara ilk gün binlerce kişi akın etti

Buca Belediyesi örnek projeleriyle İEF’de

85. İEF'de Karşıyaka farkı! Fuar’da Bornova Belediyesi’nin standına büyük ilgi Çiğli Belediyesi İEF'de

Fuarın gözdesi Konak Karabağlar'a İEF'de yoğun ilgi

İzmir Enternasyonal Fuarı 3 No'lu holde bu yıl da dev standıyla yerini alan Bayraklı Belediyesi, birbirinden renkli etkinlikleriyle fuarın gözdesi oldu. 7'den 70'e herkesin takip ettiği etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı.

Soğuk heykel atölyesinin milli mücadele dönemini konu alan gösterisi duygu dolu anlara sahne olurken, gitar kursiyerlerinin eğitmenleri eşliğindeki performansları da kulakların pasını sildi.

Halk oyunları ekibinin gösterisi sırasında standı dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan marşlar okudu. Dağıtılan Türk bayraklarını büyük coşkuyla sallayan İzmirliler, ayrıca karikatürlerini çizdirerek, fuar anılarını ölümsüzleştirdi.

Her gün çeşitli gösterilerin olacağı birbirinden değerli ünlü isimlerin konuk olacağı ve sürpriz hediyelerin dağıtılacağı Bayraklı Standı bu yıl da en çok ziyaret edilen stantlar arasında yerini alacak.

FUAR PROGRAMINDA NELER VAR

31 Ağustos Çarşamba günü CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, 2 Eylül'de CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve 4 Eylül Pazar günü ise ünlü tarihçi İlber Ortaylı İzmirlilerle söyleşi gerçekleştirecek. 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde ise ünlü yazarlar Bayraklı standında okurlarıyla buluşacak, kitaplarını imzalayacak. Etkinliğe, Sina Akyol, Zeynep Uzunbay, Enver Ercan, Duygu Kankaytsın ve Altay Ömer Erdoğan katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.