Dolar 32,3768
%0.18
Euro 35,0120
%-0.15
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası Karşıyaka’da

Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası Karşıyaka’da

2018 Türkiye Freestyle Futbol Şampiyonası Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Karşıyaka Belediyesi, Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali kapsamında Türkiye’nin en yetenekli Freestyle futbolcularını bir araya getirerek, izleyicilere muhteşem bir şov sunacak.  Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası Karşıyaka’da

  • Ege Postası
  • 17.05.2018 - 11:46

Bu sene 3. kez düzenlenecek olan Freestyle Futbol Türkiye Şampiyonası, Türkiye'deki en yetenekli freestyle futbolcuların katılımıyla Mavişehir'de, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu önünde kurulacak festival alanında gerçekleştirilecek.

 
Dünya Freestyle Futbol Federasyonu tarafından “Resmi Ulusal Turnuva” olarak kabul edilen etkinlik, tüm spor ve müzikseverler için muhteşem bir şölen havasında geçecek. 

YETENEKLER YARIŞACAK 
Freestyle Futbol Federasyonu kurallarına göre seçilecek olan sporcular her turda karşılıklı eşleşerek hünerlerini sergileyecek ve birincilik mücadelesi verecek. Uluslararası turnuvalarda şampiyonlukları bulunan isimler de jüri üyelikleri yapacak. Her yıl gelişen organizasyonun bu yıl çok daha geniş bir kitleye ulaşması bekleniyor. 

HERKESİ BEKLİYORUM 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Tüm İzmirlileri, festivalimize ve bu güzel şampiyonaya davet ediyorum” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.