Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça Yaz Spor Okulları ilgi görüyor

Foça Yaz Spor Okulları ilgi görüyor

Foça Belediyesi Yaz Okulları, spora başlamak ve keyifli bir tatil için önemli bir fırsat sunuyor…

  • Ege Postası
  • 19.07.2017 - 14:32

Geleceğin profesyonel sporcu adayları, Foça Belediyesi’nin, 7-17 yaş aralığındaki çocuk ve gençler için açtığı ‘‘2017 Yaz Sezonu Spor Okulları’’na büyük ilgi gösteriyor.

Foça Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları’nda, basketbol, futbol, plaj voleybolu, voleybol, taekwondo branşlarında, Foça ve Yeni Foça’daki salon ve spor alanlarında uzman antrenörler yönetiminde eğitimler veriliyor

Spor okulu çalışmalarına, hem yaz tatilini Foça’da geçirmek için ilçeye gelen hem de Foça ve Bağarası, Gerenköy, Ilıpınar mahallelerinde oturan yaklaşık 200 kursiyer katılıyor. Tribündeki velileri de çalışmaları ilgiyle takip ediyor.

Sporun, genç bireylerin fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine önemli katkılar sağladığını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; “Spor okullarımız, yaz aylarında da sürüyor. Zor bir eğitim-öğretim yılını geride bırakan küçük kursiyerlerimiz, yeni bilgiler öğrenip, yeteneklerini geliştiriyor, aynı zamanda eğlenceli ve kaliteli zaman geçiriyorlar. Geleceğimiz gençlerimizin her zaman yanında olacağız’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.