Dolar 32,4898
%-0.15
Euro 34,9653
%0.39
Altın 2.435,270
%0.5
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça sahilleri hala dopdolu

Foça sahilleri hala dopdolu

İzmir'in doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü turistik ilçesi Foça'da, ekim ayının ilk hafta sonu yaz aylarını aratmayan yoğunluk yaşandı. İlçenin sokak ve meydanları en özel günlerini ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerle dolup taştı.

  • Ege Postası
  • 04.10.2016 - 11:42

Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı 2 Ekim Pazar günü Foça İlçesi en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Su sıcaklığının 24-25 derece ölçüldüğü Foça denizinde bazı vatandaşlar yüzmeyi bazıları da tekneleriyle açıkta balık avlamayı tercih etti. Sahildeki kalabalığı fırsat bilen dondurmacı, mısırcı, midyecilerin önünde uzun kuyruklar oluşurken balık restoranları, lokantalar, kafe ve büfeci esnafı da sonbaharı dolu karşılamanın memnuniyetini yaşadı.

İlçenin doğal güzelliğini değerlendirmek isteyen yeni evli ve nişanlı çiftler ise sokak ve meydanları fotoğraf stüdyosu olarak kullandı. Özellikle öğleden sonra ve güneşin batımına yakın saatlerde sayıları giderek artan çiftler çekim yaparken görüntülendi. Hem profesyonel fotoğrafçılara poz veren hemde kendilerine mutluluk dileyenlere selam veren çiftler Foça'nın doğal fonlarında keyifli vakit geçirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.