Dolar 32,5662
%0.08
Euro 34,9973
%0.48
Altın 2.431,200
%0.33
Bist-100 9.777,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça İYİ Parti'de istifa rüzgarı

Foça İYİ Parti'de istifa rüzgarı

İYİ Parti, Foça’da istifalarla çalkalanıyor. Sosyal medya üzerinden istifa hareketini başlatan İYİ Parti üyesi Foçalılar, İYİ Parti’den ardı ardına istifa ediyor.  Foça İYİ Parti'de istifa rüzgarı

  • Ege Postası
  • 19.12.2019 - 09:25

“Türkiye İYİ Olacak, Foça İYİ Olacak, Her Şey Güzel Olacak, Mart’ın Sonu Bahar Olacak masallarına inandık” diyen IYI Parti foça kurucu üyesi Ahmet Çelikkol şöyle dedi: “31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde canla başla çalıştık. Biz, Türkiye iyi olsun, Foça iyi olsun diye çalıştık. İYİ Parti bayrağını samimi duygularla dalgalandırdık. Fakat gelinen noktada gördük ki, bizim derdimizle, bize öncülük edenlerin derdi farklıymış. Biz, daha iyi bir Foça için mücadele ettiğimizi sanıyorduk. Birkaç kişinin kişisel ikbali için mücadele ettiğimizi maalesef iş işten geçtikten sonra fark edebildik”

YASEMİN GÖRGEÇ’TEN “EKSEN KAYMASI” VURGUSU

Partisinden istifa ederek bağımsız kalmayı tercih eden İYİ Parti Foça eski İlçe Başkanı Yasemin Görgeç de, istifasıyla ilgili yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bir kitle partisi olacağını  ümit ettiğim İYİ Parti’nin teşkilatlanma sürecinde  Foça  ilçesinde safiyane duygularla görev aldım kurucu üyeliğimin akabinde kısa  bir süre ilçe başkanlığıyla yaptım lakin parti vizyon ve misyonunun  eksen kaymasına uğradığını  düşüyorum bu nedenle parti  üyeliğimi sonlandırmaya karar verdim IYI Partili arkadaşlarıma bundan sonraki çalışmalarında  başarılar diliyorum yolları açık olsun”

İstifa edenlerin listesi : 

Ahmet Çelikkol  - Kurucu Üye
Ayşegül Çelikkol
Ali Çelikkol
Nesrin Çelikkol
Zülfikar Çelikkol
Zümrüt Çelikkol
Tolga Çelikkol
Damla Yalavaç
Ahmet Balkı
Hatice Balkı
Adnan Balkı
Asiye Balkı
Yasemin Görgeç - Kurucu Üye 
Şengül Kaplan
Muhittin Akçetutan

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.