Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça İlçe Başkanı'ndan çağrı: CHP'ye sahip çıkalım...

Foça İlçe Başkanı'ndan çağrı: CHP'ye sahip çıkalım...

CHP Foça İlçe Genişletilmiş Danışma Kurulu’nda konuşan İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Atatürk’ün iki önemli eserinden olan Cumhuriyet’in kaybedildiğini Türkiye’nin de kaybedilmemesi için Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkılması çağrısında bulundu. Foça İlçe Başkanı'ndan çağrı

  • Ege Postası
  • 10.08.2018 - 10:35

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de danışma kurulları sürüyor. Foça’da da İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım başkanlığında toplanan genişletilmiş danışma kurulu toplantısında kurultay tartışmalarının artık sona erdirilmesi ve 2019’da yapılması beklenen yerel seçim çalışmalarına bir an önce başlanması gerektiği vurgulandı.

Foça Reha Midilli Kültür Merkezi'nde akşam 20.00'de başlayıp yaklaşık üç saat süren toplantıya, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve İzmir milletvekilleri katılmaz iken, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Harun Düşenkalkan, Sevim Köz ve Melahat Teke, CHP İzmir Milletvekili aday adayları Ülkümen Rodoplu, Nurgül Uçar, Gürbüz Bal, Ali Kemal Elitaş katılım gösterdi.

PARTİNİN HİÇBİR YÖNETİCİSİ SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLMEMELİ VE..

Toplantıda konuşan CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini kaybettiklerini, seçimin hemen ertesinde başlayan Kurultay tartışmaları ile sosyal medyada yapılan eleştirilerin partiye zarar verdiğini söyledi.

GENEL BAŞKANIMIZA DA CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZA DA SAHİP ÇIKMALI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye sahip çıkılması gerektiğini ve kurultay tartışmalarına artık son verilip yerel seçimlere konsantre olup çalışmalara bir an önce başlanılması gerektiğini söyleyen ilçe başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, “Genel başkanımıza da Cumhurbaşkanımıza da sahip çıkmalıyız. Yerel seçimlere konsantre olup doğru stratejilerle adaylarımızı belirlemeli ve çalışmalara başlamalıyız. Partinin hiçbir yöneticisi sosyal medyada ve basın ve kamuoyu önünde eleştirilmemeli. Eleştiri yeri burası yani danışma kurulları, ilçe ve il başkanlıkları ile genel merkezdir” dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN CUMHURİYETİNİ KAYBETTİK ANCAK…

CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, CHP’yi kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden biri olan Cumhuriyetin kaybedildiğini kaydederek, Türkiye’yi de kaybetmemek için Atatürk’ün ikinci büyük eser olan CHP’ye hep birlikte sahip çıkılarak ülkeye Cumhuriyet ve demokrasiyi kazandırmak gerektiğinin altını çizdi.

TÜRKİYE’Yİ DE KAYBETMEMEK İÇİN CHP’YE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

Yıldırım, “Aynı zamanda Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olan 24 Haziran seçimlerini kaybettik. Türkiye Cumhuriyeti’ni ve CHP’yi kuran büyük önderimizin iki büyük eserinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhuriyetini kaybettik. Türkiye’yi de kaybetmemek için ikinci büyük eseri olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne hep birlikte sahip çıkıp, bu topraklara Cumhuriyeti ve demokrasiyi geri kazandırmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.