Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da stresten uzak tatil keyfi

Foça'da stresten uzak tatil keyfi

İş ve okul gibi yorucu bir yılın ardından tatil yapmak isteyenler için tercih edilen bölgelerin başında İzmir gelmektedir.

  • Ege Postası
  • 22.02.2019 - 15:53

Temiz suyu ve doğa güzellikleri ile tatil illerinden biri olan İzmir özellikle Foça ilçesi ile daha da cazip haline gelmektedir. Aileniz ile birlikte daha huzurlu ve stresten uzak yerde tatil yapmak için sunulmuş olan Foça’da stresten uzak tatil keyfi ayrıcalıklarında, özel odalar ve lezzetli yemek menüleri yer almaktadır. Özel odalar sayesinde dışarıdan sıcak ya da soğukların içeriye girmesi engellenmekte ve sağlıklı odalarda daha kaliteli tatil yapma fırsatları sunulmaktadır. Özellikle eskileri yaşamak ve otellerdeki odalardaki eşyalarında bu özelliklerde olmasını isteyen kişiler için antika ürünler sunulmaktadır.

Foça Tatil Hizmetinde Yer Alan Oda Çeşitleri

Ünlü marka ve sağlıklı malzemeler kullanılarak tasarlanmış olan oda çeşitleri aileniz, arkadaşlarını ya da akrabalarınız ile birlikte daha sorunsuz bir dinlenme keyfini sizlere sunmaktadır. Kişilerin sayısı ve medeni durumlarına göre düzenlenmiş olan oda çeşitlerinin başında Superior odalar gelmektedir. 18 metrekare genişliğinde olan odada, çift kişilik yatak bulunmaktadır. Minibar, wifi, açık büfe kahvaltı, banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, kalorifer, klima ve tavan vantilatörü yer almaktadır. Diğer oda çeşidi ise standart odalardır. 15 metrekare olan oda genişliğinde yer alan yatak çift kişiliktir. Bunun yanı sıra eski ve antika eşyaları seven müşteriler için sunulan antika odalar, hem huzurlu tatil yapmanızı, hem de sizleri maziye götürmenizi sağlamaktadır. Yaklaşık 18 metrekare genişliğinde olan oda da, diğer odalarda olduğu gibi sigara içmek yasaktır. En çok tercih edilen oda çeşitlerinin başında ise havuz manzaralı odalar gelmektedir. Aynı şekilde çift kişilik olan odada, çift yatak bulunmakta ve genişliği ise 15 metrekaredir.

Foça Antika Otel Hizmeti Fiyatları

Kalacak olan kişi sayısı, oda çeşitleri ve kalınacak olan süre çeşitlerine göre farklılık göstermekte olan tatil fiyatlarında, erken rezervasyonlar için indirim ve kampanyalar da yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra erken rezervasyon yapamayan ancak, yaz aylarının sonlarına doğru tatil yapmak isteyenler içinde indirimlerin yapılması sayesinde, daha avantajlı fiyatlar sunulabilmektedir. En doğru fiyat ve indirim bilgisi alabilmek için focaotel1887.com adresini ziyaret edebilir ve iletişim kısmından görevlilere ulaşabilirsiniz.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.