Dolar 32,4821
%0.11
Euro 34,8092
%0.25
Altın 2.476,810
%0.59
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça’da imza kararını danışma kurulu verdi

Foça’da imza kararını danışma kurulu verdi

Foça’nın tek delegesi olan CHP Foça İlçe eski Başkanı da olan Günal Biçer, genel başkan seçimli olağanüstü kurultay toplanması için süren imza hareketine destek verip vermeme kararını danışma kuruluna bıraktı. Kurul toplandı, Biçer de imzayı attı. Foça’da danışma kurulu böyle istedi

  • Ege Postası
  • 20.07.2018 - 09:52

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de olağanüstü kurultay toplanması için hafta başı başlayan ve süren imza hareketinde İzmir’de 52 delegeden imza veren sayısı 15’i buldu. Türkiye genelinde imza veren delege sayısı ise dün itibariyle 540’lara ulaştı.

Parti içi muhalefet sözcüleri, İzmir hedeflerini en az 35 delege olarak açıklarken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da delegeleri arayarak imza vermeleri konusunda telkinde bulunduğu kaydedildi.

FOÇA’NIN TEK DELEGESİ DANIŞMA KURULU KARARIYLA KARAR VERDİ

İmza hareketinde bu gelişmeler yaşanırken, Foça’da tek delege olan İlçe eski Başkanı Günal Biçer, imza hareketindeki safını bugünkü danışma kurulunun seyrine bıraktı. İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım başkanlığında  toplanan danışma kurulundan, 'değişim'e destek yönünde görüş belirdi. 

İMZAMI VERDİM

Biçer, sabah yapılan danışma kurulu toplantısından olağanüstü kurultayın toplanmasına destek yönünde karar çıktığını, buna uyarak notere gidip imza verdiğini açıkladı.

Günal Biçer, “Kararı danışma kuruluna bıraktım. Doğru olan bu. Beni oraya, kafama göre hareket edeyim diye seçmediler. Onları temsil edeyim diye seçtiler. Danışma kurulumuz toplandı. Yüzde 90 oranında sorunun sokakta değil aile içinde tartışılması gerektiği kararı alındığı için kararı uyguladım. Notere gidip kurultay toplanması için imzamı verdim” açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.