Dolar 32,3306
%0.25
Euro 35,0565
%-0.19
Altın 2.284,980
%0.33
Bist-100 8,98
%1.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da coşku gece boyu sürdü

Foça'da coşku gece boyu sürdü

Foça’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamındaki Fener Alayı ve Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu konserine, yüzlerce vatandaş katıldı. Kurtuluş günü kutlamaları, büyük sevince ve coşkuya sahne oldu.

  • Ege Postası
  • 12.09.2019 - 10:25

Kavala Kafeden başlayan Fener Alayında vatandaşlar, Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Jandarma Bandosu’nun coşkulu marşlarına, ellerinde meşalelerle yürüyerek eşlik etti.

Kurtuluş günü sevincini doyasıya yaşayan vatandaşlar, Demokrasi Meydanı’nda; Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosunun Bando Albay Ersel Yardım yönetiminde seslendirdiği Türk Marşları, Türküler ve Popüler Türk Müziğinin seçkin örneklerine koro halinde eşlik etti.

Kurtuluş konserinin finalinde sahneye davet edilen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu’na teşekkür çiçeği sundu.

Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Bugün, Foçalıların kurtuluş sevincini yürekten hissettiği, tüylerinin diken diken olduğu bir gün. Kurtuluşumuzun 97. Yıl dönümü kutlu olsun. Her senesi daha da güzel olsun ve hep birlikte olsun. Vatanımızın birlik ve bütünlüğünü hep birlikte yaşama alışkanlığımız daim olsun.’’dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.