Dolar 32,4788
%0.21
Euro 34,5921
%0.28
Altın 2.477,990
%-0.21
Bist-100 9.555,00
%-1.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da coşku dolu gece

Foça'da coşku dolu gece

‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ dolayısıyla Foça’da gerçekleştirilen Fener Alayı ve Güney Deniz Saha Komutanlığı Bando Konseri’ne vatandaşlar coşkuyla katıldılar.

  • Ege Postası
  • 20.05.2017 - 09:49

Kavala Kafe önünden başlayıp Fener Alayında ellerinde meşaleler taşıyan vatandaşlar, Demokrasi Meydanı’nda kadar coşku dolu marşlar söylediler.

Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu yaklaşık iki saat süren konserinde; klasik pop-caz, Türk Pop Müziği şarkıları ve coşkulu marşlar seslendirdi. Demokrasi Meydanı’nın dolduran vatandaşlar, orkestranın seslendirdiği zeybek müziği eşliğinde ‘Harmandalı’ oynadılar. ‘İzmir’in Dağlarında’, ‘Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa’ marşı ve ‘Yavuz Geliyor Yavuz’ türküsü ile yükselen coşku, finalde ’10. Yıl Marşı’ ile doruğa ulaştı.

Foçalıların, ‘19 Mayıs’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgi ve şükranlarını bir kez daha güçlü biçimde gösterdiğini belirten, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu’na teşekkür etti.

Foça Kaymakamı Ali Çetin, Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu’na teşekkür çiçeği sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.