Dolar 32,3362
%0.17
Euro 35,1681
%-0.04
Altın 2.240,750
%-0.12
Bist-100 8,75
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça’da CHP’li başkana ‘Seni de vururuz’ tehdidi

Foça’da CHP’li başkana ‘Seni de vururuz’ tehdidi

Foça'da geçtiğimiz yıl Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün tartıştığı işletmeci İsmail Kılınç’ın bacaklarından vurulması olayının altından kirli mafya bağlantıları çıktı. Olay sonrası Samet adlı kişinin attığı mesajlarda olayın azmettiricisi olarak gösterdiği Başkan Gürbüz’ü “Senin için adam vurduk, gerekirse seni de vururuz” diyerek tehdit ettiği belirlendi.

  • Ege Postası
  • 05.06.2020 - 10:09

İzmir'in Foça ilçesinde 9 Eylül 2019'da manav ve kafe işleten İsmail Kılınç'ın silahla bacağından vurulması olayıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Kılınç, kendisinin vurulması olayında Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ün azmettirici olduğunu iddia ederken olayı gerçekleştiren kişinin de "Fatih Gürbüz'e kimse karşı gelemez posta koyamaz" diye bağırdığını söyledi. Öte yandan olayın ardından Başkan Gürbüz ile Samet adlı bir kişinin Gürcistan'a ait GSM hattı üzerinden yaptığı yazışmaların da dava dosyasında yer aldığı öğrenildi.

MESAJLAR DOSYADA

Yeni Asır'ın haberine göre; Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'e kendisini Samet olarak tanıtan kişinin "Başkanım sana küfür ettiler diye gerekeni yaptık. Neyse siz bilirsiniz bu işi sizin için yaptık. Hata etmişiz galiba. Bir sürü sıkıntıya düştük. Sen sırtını çevirdin. Zamanı gelince her şeyi konuşuruz. Bu yazışmaları da emniyete götürürsün azmettirici. Sana küfür ettiler diye gerekeni yaptık. Sen bizi tanımıyorsun öyle m? Tamam Başkanım biz düzenimizi bozduk. Sen bize sırt çevirmeye devam edersen vallaha olsun seni vurdurturuz. Sana söyleyeyim. Şimdi sen gerekeni yap. Nasıl istersen. Ya bize sırtını dönme senden atla deve istemiyoruz. Ya da dön sen bilirsin. Seni emniyet bile koruyamaz bizden ona göre. Bin tane kardeş de feda ederiz sıkıntı yapma. Bu nasıl adamlık. Şimdi düşün taşın valla emniyete de gidebilirsin sıkıntı yok" diye yazdığı ortaya çıktı. Dosyada müşteki konumundaki Başkan Gürbüz ise olayla ilgisinin bulunmadığını, Kılınç'ın vurulma olayı ile kendisinin ilişkilendirilmek istendiğini ve Gürcistan'a ait GSM hattından cep telefonuna gelen tehdit mesajlarından dolayı da şikayetçi olduğunu belirtti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.