Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça’da çarşaf liste göz doldurdu

Foça’da çarşaf liste göz doldurdu

CHP İzmir’de ilçe kongrelerini tamamlayan 29 ilçede tüzükte yer alan çarşaf liste uygulamasını hayata geçiren tek ilçe olan Foça’da yönetim ve il delegeleri belirlendi. İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ İl delegeliği için aday olmadı. Eski başkan Günal Biçer ise il delegesi seçildi. Kimler yönetimde, kimler delege seçildi

  • Ege Postası
  • 11.12.2017 - 11:58

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Foça İlçe Örgütü’nde tek adaylı çarşaf liste ile yapılan ilçe kongresi sonuçlandı. Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sandık başına giden CHP’liler 12 kişilik ilçe Yönetimini ve 5 kişilik il delegelerini belirledi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve ilçe başkanlığına seçilen Baran Gezmiş Yıldırım’ın il delegeliğine aday olmadığı çarşaf listede il delegesi olarak İlçe eski Başkanı Günal Biçer, Raşit Dirim, Aysel Anaç, Aslıhan Sarı ve Orhan Bora seçildi.

Çarşaftan çıkan ilçe yönetimi ise Zehra Yılmaz, Ayla Yılmaz, Ayla Kıyak, Ayşe Cömert, Benal Kut, Özlem Temizel, Işık Ergin, Esen Çeşmeci, Celal Çankaya, Hasan Ercan, Atilla Çolak,  Haydar Dağ olarak belirlendi.

Genç Başkan Yıldırım net konuştu

CHP Foça’nın çiçeği burnunda İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, tüm delegasyona teşekkür etti. Yıldırım “Gençlerin politika üretebileceğini göstereceğiz” dedi.

CHP Foça’da çarşaf listenin tek adayı olarak ilçe başkanı seçilen Baran Gezmiş Yıldırım, örgüte teşekkür etti. 129 delegeni 123’ünün oy kullandığı ve çarşaf liste ile seçimin yapıldığı ilçede Yıldırım “Dün gençlerin siyasette sorumluluk alması gerektiğiyle ilgili doğru örnek olmak için 2019 böyle bir sorumluluk altına girdik. Gençlerin sadece afiş asan bayrak asan bir topluluk değil,  ülke için politika üretebilen yapıya sahip olduğunu da göstermek istedik” dedi.

Delegasyonun yoğun katılımı ile gerçekleşen bir kongre düzenlediklerini açıklayan Yıldırım “Salona gelen ve bizi destekleyen tüm delegasyon ve parti büyüklerimize üyelerimize teşekkür ediyorum. 129 delegenin 6’sı şehir dışındaydı. Bu nedenle 123 delegemiz oy kullandı. Delegasyon ayrıca eski başkan Günal Biçer’e de il Delegesi olması için en yüksek oyu verdi” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.