Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça CHP'de küskünler geri dönüyor

Foça CHP'de küskünler geri dönüyor

Fatih Gürbüz'ün Foça Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesi Foça CHP'de hareketliliği arttırdı. 2014 yerel seçimlerinde aday tercihine tepki göstererek CHP'den istifa edenlerin neredeyse tamamı partisine geri döndü. Foça'da CHP'ye geri dönen isimlerden biri de Asiye Behçet oldu.  Foça CHP'de küskünler geri dönüyor

  • Ege Postası
  • 13.03.2019 - 12:13

1990'lı yıllarda Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla CHP'nin Foça'daki 30 yıllık iktidarın mimarlarından olan Asiye Behçet de 2014 yerel seçimi öncesinde CHP'den istifa etmişti. CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'ın davetiyle partisine geri dönen Asiye Behçet'in parti rozetini Millet İttifakı'nın Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz taktı. 

CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Asiye Behçet'in CHP Foça İlçe Örgütü'nün efsane isimlerinden olduğunu, partisine fedakarca nasıl hizmet ettiğini parti büyüklerinden dinlediğini ve çok etkilendiğini söyledi. 'Geri dön' çağrısına olumlu yanıt veren Asiye Behçet'in Cumhuriyet Halk Partisi'ne güç kattığını söyleyen Baran Gezmiş Yıldırım, "Cumhuriyet Halk Partisi ailesine geri dönen Asiye Ablamıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kağıt üzerindeki ayrılıkları ayrılık olarak  kabul etmediklerini sözlerine ekleyen Yıldırım,  partiye gönül bağının ve aidiyet duygusunun her şeyin üzerinde olduğunu belirtti. Foça'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmişte emeği geçenleri 'vefa yemeği' adı altında toplayacaklarını ve birer plaket vererek kendilerini onurlandıracaklarını belirten Baran Gezmiş Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi'nin  geçmişinden aldığı gücün ve birikimin yarınlara başarı olarak yansıyacağının altını çizdi. 

Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz de Asiye Behçet ile uzun yıllar kapı komşuluğu yaptıklarını, kendisinin elinde büyüdüğünü, 90'lı yıllarda partisi için  fedakarca nasıl çalıştığının şahidi olduğunu  ve adaylığı vesilesiyle kendisinin tekrar Cumhuriyet Halk Partisi'ne dahil olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.