Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça Belediyesi'nden1 Haziran gündemli esnaf toplantısı

Foça Belediyesi'nden1 Haziran gündemli esnaf toplantısı

Foça Belediyesi tarafından, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapalı olup 1 Haziran itibariyle yeniden hizmet vermeye başlayacak olan restoran, kafe, pastahane ve benzeri işletme sahibi ilçe merkezi esnafı için toplantı düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2020 - 09:41

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Arslan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Gürbüz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, açılış sonrası alınacak sağlık ve güvenlik önlemleri hakkında bilgiler verdi. Demokrasi Meydanında sohbet havasında geçen ve yoğun katılım sağlanan toplantıda, sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımına dikkatle uyuldu.

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Pandemi süresince 2 ayı aşkın süredir kapalı olup maddi ve manevi zor günler geçiren Foça merkezdeki esnafımızla, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Sağlık Müdürümüz ve Esnaf Odası Başkanımızın katılımıyla bir araya geldik. Foça’daki işletmeci dostlarımız, kendilerinin ve müşterilerinin sağlığı için önlemler almaya başladıklarını, Foça Belediyesi ve tüm kurumların da bu süreçte hepimizin sağlığı için denetim ve desteklerine devam edeceğini konuştuk. Esnaf toplantılarımıza tüm mahallelerimizde devam edeceğiz.’’dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.