Dolar 32,3641
%0.14
Euro 34,9931
%-0.21
Altın 2.325,120
%0.2
Bist-100 9,12
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Flaş! CHP'li belediye başkanı koronavirüse yakalandı

Flaş! CHP'li belediye başkanı koronavirüse yakalandı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş koronavirüse yakalandığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 01.04.2020 - 22:58

Koronavirüse yakalandığını açıklayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş, “Hijyen kurallarına uyalım, sosyal mesafeyi koruyalım” dedi.

Lütfü Savaş şu açıklamaları yaptı:

Dünya tarihine hazırlıksız yakalanmış bir felaket olarak yazılacak koronavirüsü salgınına karşı hepimiz hijyen kurallarına uymalı, sosyal mesafemizi korumalı ve bilhassa dezavantajlı kesim olarak görülen 65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere mecbur olmadıkça evlerimizden çıkmamalıyız.

“Hatay benim şahsi meselemdir” diyerek dahiyane bir fikirle Anavatana katılmamazı ve yalnızca ilmin ve fennin yaşadığımız çağda gelişmesini idrak etmek ve ilerlemesini zamanında izlemek şarttır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylemlerine uygun olarak bu ve bunun gibi felaketleri akıl ve bilimle yenebileceğimizi bilimin ne kadar önemli olduğunu unutmamalıyız.

Atatürk’ün bu sözlerini bizlerin yollarını aydınlatan ışık olarak görmeli, bu felaketin ülkemiz üzerinden gitmesinden sonra sevgi, huzur, barış ve kardeşliğin en güzel örneklerini yaşadığımız Hatay’da sizleri ağırlamaktan mutlu olacağımızı belirtmek istiyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.