Dolar 32,5696
%0.26
Euro 34,9942
%0.06
Altın 2.460,840
%1.01
Bist-100 9.896,00
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Film gerçek oldu: Kadın kılığında erkek yakalandı

Film gerçek oldu: Kadın kılığında erkek yakalandı

İzmir' in Urla İlçesi'nde elinde şemsiye, yüzünde ameliyat maskesi, başında eşarp, üzerinde beyaz önlük, sarı pantolon ve kadın ayakkabısı giymiş bir erkek yakalandı.Yakalanan şüphelinin üzerinden bıçaklar da çıktı. Kadın kılığında erkek gözaltına alındı

  • Ege Postası
  • 25.02.2018 - 10:20

Olay, saat 18.00 sıralarında ilçede bulunan bir ilköğretim okulunun bulunduğu sokakta meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşlar, elinde şemsiye, yüzünde ameliyat maskesi  ve başında da eşarp takılı bulunan bir kişinin on metre gidip, eğilmesi üzerine şüphelendi. Vatandaşlar, şüpheli hareketlerde bulunan kişiyi takibe alıp, polise bildirdi. Takip edildiğini anlayan şüpheli koşarak izini kaybettirmek istedi. Vatandaş da kaçan kişinin peşinden koşturdu. İzini kaybetmek isteyen şüpheli bir camiye girip saklandı.

Polis, camide saklanan kişiyi yakaladı. Yüzünde ameliyat maskesi, başında eşarp ,üzerinde beyaz önlük, sarı pantolon bulunan ve kadın ayakkabısı giymiş kadın kılığındaki kişinin bir erkek olduğu ortaya çıktı. Yakalanan kişinin üzerinde çok sayıda bıçak da bulundu. Emniyete götürülen şüphelinin, Aydın'da üniversite öğrencisi olduğunu, dilenerek para kazanmak için bu kılığa girdiğini söylediği belirtildi.

 Emniyette yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT ) sorgusunda herhangi bir kaydı bulunmayan şüphelinin, sorgusunun sürdüğü öğrenildi. (Bahri KARATAŞ)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.