Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Feci kaza! Hem annesini hem eşini kaybetti

Feci kaza! Hem annesini hem eşini kaybetti

Antalya´nın Elmalı ilçesinde, Erdi Özkan (30) yönetimindeki otomobilin kontrolden çıkarak sulama kanalına devrilmesi sonucu annesi Satı Özkan (50) ile eşi Satı Özkan (27) yaşamını yitirdi. Sürücü Erdi Özkan (30) ise ağır yaralandı.

  • Ege Postası
  • 25.05.2019 - 07:37

Kaza, saat 17.30 sıralarında Elmalı´ya bağlı Karamık Mahallesi´nde meydana geldi. Ankara´dan Elmalı´nın Tekke Mahallesi´ndeki Abdal Musa Türbesi´ni ziyarete gelen Erdi Özkan yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu sulama kanalına devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarmanın çalışmasıyla sürücü Erdi Özkan ve otomobilde bulunan annesi Satı Özkan ile eşi Satı Özkan araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde 2 kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı sürücü ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Antalya´daki hastaneye kaldırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alınan Erdi Özkan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Gelin ve kayınvalidesinin cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Elmalı Devlet Hastanesi morguna konuldu. Sulama kanalındaki otomobil ise çekici yardımıyla çıkarıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.