Dolar 32,4973
%0.15
Euro 34,7712
%0.14
Altın 2.490,190
%1.13
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Terim'in damatlarıyla mekan bastığı iddiası

Fatih Terim'in damatlarıyla mekan bastığı iddiası

İzmir Alaçatı'da damadının restoranı bulunan Milli Takım Direktörü Fatih Terim'in, yan komşusu Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu'nun mekanıyla arasına çekmek istediği 'tahta çit' tartışması nedeniyle sopalı, yumruklu, sandalyeli kavga ettiği iddia edildi. Eski kulüp başkanı şikayetçi oldu

  • Ege Postası
  • 15.07.2017 - 14:31

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile damatları Alaçatı’da Adana Demirspor Kulübü eski Başkanı Selahattin Aydoğdu’nun işlettiği restoranı basıp olay çıkardı. Aydoğdu ve çalışanlar Terim’den şikayetçi oldu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Demirkapılı ve ismi bilinmeyen bir kişi ile birlikte Alaçatı’da terör estirdi. Alaçatı’da bir alışveriş merkezinde damadının işlettiği restoranın komşusu Selahattin Aydoğdu’nun mekanını basan Terim olay çıkardı. Yumrukların konuştuğu, sandalyelerin havada uçuştuğu gecede Aydoğdu ve çalışanları Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezine giderek şikayetçi oldular. Terim ve damatlarının darp ettiği çalışanlar hastaneden rapor aldılar.
Alaçatı’daki bir alışveriş merkezinde Terim’in damadı Çetin’in işlettiği mekanın yanında restaurantı bulunan Aydoğdu ile Terim’in damadı Çetin arasında daha önce öğrenilmeyen bir nedenle anlaşmazlık çıktı. İddiaya göre, anlaşmazlık nedeniyle Bodrum’da bulunan Terim telefonda Aydoğdu’yla tartıştı.
Tartışmanın ardından Fatih Terim, damatları Çetin ve Bahçekapılı ile bir korumasını yanına alarak gece yarısı Aydoğdu’nun Çeşme Alaçatı’da işlettiği restoranına geldi. Restoranda kısa bir sözlü tartışmanın ardından ikili arasında yumruklu kavga çıktı. Kavgaya Terim’in damatları ve restoran personeli de dahil oldu. Yaşanan arbede sonrası Terim ve beraberindekiler restorandan kaçırıldı.

Adana Demirspor Kulübü eski Başkanı ve TFF 1. Lig’den Sorumlu Profesyonel Futbol Komitesi Üyesi Selahattin Aydoğdu yaşananlarla ilgili olarak gazetemize şu bilgileri verdi.
“Fatih Terim ile mesleğimiz dolayısıyla eskiden beri tanışırız. Birbirimizde telefon numaralarımız vardır. Terim, damadının bitişikteki işletmeyle ilgili bir sorundan dolayı beni sorumlu tutuyor. Beni Bodrum’dan aradı. Ben de kendisine hocam benimle alakası yok dedim. İnanmadı sanırım. ‘Ben geliyorum’ dedi ve akşam da geldi.”
Aydoğdu, Fatih Terim’in yanında iki damadı ve tanımadığı bir kişinin bulunduğunu belirterek şunları kaydetti: “Önce tartıştık. Sonra arbede oldu. Birbirimize vurduk. Sonra araya girdiler beni tuttular. Bir baktım yok. Kayboldu. Damadı da sandalye fırlattı. Sandalye bir personelimize çarptı. Elemanlarımızı yumrukladılar.”
Aydoğdu, darp edilen personeli hastane götürdüklerini ve ardından Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezine giderek şikayetçi olduklarını kaydetti.
Görgü tanıkları ise Terim ve yanındakilerin personeli darp ettiğini, tepkilerin büyümesi üzerine ise orada bulunan Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın Terim’i apor topar kaçırarak olayların büyümesini engellediğini anlattılar.

BU İLK VUKUATLARI DEĞİL
Fatih Terim daha önce Alaçatı’da lüks bir villa satın almış ve mahallelinin sevip baktığı köpeklerden rahatsız olmuştu. ‘Havlıyorlar’ diye şikayet ettiği sokak köpeklerinin barınağa gönderilmesi isteyen Terim ve bu yapılmazsa köpekleri otoyola attıracağı tehdidinde bulunmuştu. Terim’in bu tavrını o dönem çalıştığı Vatan Gazetesi’nde yazan Öncel Öziçer haberleştirmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in ailesine ait olan Vatan Gazetesi de bu haberin çıkmasının ardından Öncel Öziçer’in görevine son verilmişti.

Fatih Terim’in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran’ında kavga konusunda sicilleri parlak değil. Milli Takım Euro 2016’da İspanya’ya 3-0 yenilince maçı izlemeye gelenler başta Arda Turan ve Fatih Terim olmak üzere bir çok isme tepki gösterdi. Tribünde Fatih Terim’in damatları da vardı. Terim’e küfür edilince damatlar taraftarların üzerine yürüdü, yumruklaşmaya varan kavga yaşandı. Ahmet Baran, Merve Terim ile Volkan Bahçekapılı da Buse Terim ile evli.

ÇALIŞANLAR RAPOR ALDI, ŞİKAYETÇİ OLDU
Saldırıya uğrayan iş yerinde çalışan Abdurrahim Baysal adlı kişi Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi’nde verdiği ifadesinde olayı şöyle anlattı: Adana Yüzevler Kebap isimli yerde fırıncı olarak çalışmaktayım. Bugün saat 00.10 gibi mesaide idim. Ben olay esnasında fırında temizlik yapıyordum. İşyerinin bahçesinden gelen bağrışma seslerini duydum. Hemen o tarafa gittim ve Fatih TERİM ile yanında bulunan tanımadığım 4-5 kişi mekanda bulunan sandalyeleri sağa sola fırlatıp işyerimizin sahibi olan Selahattin AYDOĞDU’ya saldırmaya çalışıyorlardı. Biz diğer çalışanlarla araya girdik. Bu esnada sol koluma ve kafama sandalye ile vurdular. Ancak karmaşada kimin vurduğunu göremedim. Sonrasında olay yerine polisler geldi ancak Fatih TERİM ve karşı taraf mekandan gitmişti. … bu olayı gerçekleştiren Fatih TERİM ve yanında bulunan tüm şahısların tespit edilerek cezalandırılmasını talep ediyorum. Şikayetçiyim.”
 (Gazete Dokuzeylül)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.