Dolar 32,5536
%0.12
Euro 34,9033
%0.69
Altın 2.437,880
%0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Terim'in corona virüs testi pozitif çıktı

Fatih Terim'in corona virüs testi pozitif çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, corona virüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Terim, "Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 23.03.2020 - 22:16

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. 

Terim, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı. 

GALATASARAY: SENİNLEYİZ HOCAM

Galatasaray Kulübü, corona virüs testi pozitif çıkan 66 yaşındaki teknik direktöre, "Seninleyiz hocam" diye seslendi. 

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabından, "Biz omuz omuza verince neleri başarmadık ki! Seninleyiz hocam! Bir kez daha birlikte yeneceğiz!" mesajı paylaşıldı. 

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI 

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Terim için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün Twitter hesabından, "Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz" mesajı paylaşıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada da, "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler duymayı temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Bordo-mavili kulübün Twitter hesabından paylaşılan mesajda ise, ''Kovid-19 teşhisi konularak tedavisine başlanan Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadeleri yer aldı. 

Göztepe'den Fatih Terim'e "geçmiş olsun" mesajı

Göztepe Kulübü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için "geçmiş olsun" mesajı paylaştı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.