Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Portakal'ın Bayraklı Şehir Hastanesi eleştirisine Dağ'dan yanıt

Fatih Portakal'ın Bayraklı Şehir Hastanesi eleştirisine Dağ'dan yanıt

FOX TV spikeri Fatih Portakal sosyal medyadan Bayraklı Şehir Hastanesi'nin konumunu eleştirirken, "İnsan gelmesin diye mi burayı yapıyorsunuz ya da eziyet olsun diye mi'" diye sordu. Fatih Portakal'a yanıt AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi. AK Partili Dağ, "Hastanenin yapılmakta olduğu bölge İzmir’in ulaşım konusunda en rahat yerlerinden biridir. İzmirlisiniz, bilirsiniz! Belediyenin şehir merkezinde yer tahsis etmesi beklenseydi ömür biterdi de hastane bitmezdi." diye cevapladı Portakal'ın Bayraklı Şehir Hastanesi eleştirisine Dağ'dan yanıt

  • Ege Postası
  • 16.08.2019 - 15:57

EGEPOSTASI- Türkiye’nin birçok bölgesinde inşa edilen şehir hastanelerinin yeri ve ulaşım konusunda son zamanlarda kamuoyunda artan eleştirilere İzmir'deki inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesi de eklendi. 

FOX TV spikeri Fatih Portakal sosyal medyadan Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yerini eleştirdi. İzmirli olan Fatih Portakal'a cevap AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi. 

FOX TV spikeri Fatih Portakal sosyal medyadan Bayraklı Şehir Hastanesi'nin konumunu eleştirirken, "İnsan gelmesin diye mi burayı yapıyorsunuz ya da eziyet olsun diye mi'" diye sordu.

Portakal paylaşımında, "İlk başta anlamamıştım. Otobanın kenarında benzinliğin üstünde binalar yapılıyordu. Hatta demir yolu istasyonu olarak düşünmüşlüğüm bile oldu. Meğer şehir hastanesi inşaatıymış. İzmirli olmasam yazmazdım. Soru: İnsan gelmesin diye mi burayı yapıyorsunuz ya da eziyet olsun diye mi'" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'a cevap AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi. 

AK Partili Dağ, Fatih Potakal'ın sorusunu, "Hastanenin yapılmakta olduğu bölge İzmir’in ulaşım konusunda en rahat yerlerinden biridir. İzmirlisiniz, bilirsiniz! Belediyenin şehir merkezinde yer tahsis etmesi beklenseydi ömür biterdi de hastane bitmezdi. Şu anda Bayraklı’da tüm Ege Bölgesi'ne hizmet edecek, yüksek standartlarda bir hastane inşa ediliyor. Koşulsuz muhalefet etme refleksi, yapılan güzel işleri takdir etmenize engel olmasın Fatih Bey." diye yanıtladı.

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Hastanesi'nin  inşaatı sürüyor. Hizmete 2020 yılında açılması planlanan hastanede, 347 yatak kapasiteli yoğun bakım ünitesi, 51 ameliyathane ve 414 poliklinik bulunacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.