Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Gürbüz'den proje tanıtım toplantısı

Fatih Gürbüz'den proje tanıtım toplantısı

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün proje tanıtım toplantısı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Fatih Gürbüz sevgisi salona sığmadı

  • Ege Postası
  • 23.03.2019 - 11:05

Reha Midilli Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılım yoğun olunca salonda oturacak boş koltuk kalmadı ve çok sayıda katılımcı programı ayakta izlerken, birçok vatandaş da dışarıdan dinledi. İYİ Parti ve CHP  Gençlik Kolları üyeleri, salonun balkon locası hıncahınç doldurunca, salon görevlileri balkonun çökme riskine karşın duruma müdahale etti ve buradaki katılımcı sayısı koltuk sayısıyla eşitlendi.

COŞKU VE SEVGİ SELİYLE KARŞILANDI

Toplantıya; İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç, Foça Belediyesi eski Başkanı Nihat Dirim, Saadet Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Paşa Feyiz, belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. Programın gerçekleştiği salona, Reha Midilli Caddesi üzerinden kalabalık bir kortej eşliğinde yürüyerek gelen Fatih Gürbüz, burada büyük bir coşku ve sevgi seliyle karşılandı.

SALON 'FATİH BAŞKAN' SLOGANLARIYLA İNLEDİ

Fatih Gürbüz'ün 'Güzel Foça'mız İçin Düştük Yollara' adlı seçim şarkısı eşliğinde salona girmesiyle coşan katılımcılar; 'Fatih Başkan', 'Birleşe birleşe kazanacağız', 'Fatih gelecek, Foça gülecek', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' şeklinde sloganlarla adeta salonu inletti.

YILDIRIM: "BAHARIN GELİŞİNİ ENGELLEYEMEZSİNİZ!"

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tanıtım toplantısının açılış konuşmasını İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç yaptı. Görgeç'in ardından söz alan CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, "Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz" dedi.

DİRİM: "ORTADA BİR EFSANE VARSA..."

Alkışlar eşliğinde kürsüye davet edilen Foça Belediyesi eski Başkanı Nihat Dirim, kendisi için atılan 'Efsane Başkan' sloganına itiraz etti. Dirim, "Eğer ortada bir efsane varsa, o da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütüdür" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kişilere özgü bir parti olmadığını söyleyen Nihat Dirim, "Beni 30 yaşında belediye başkanı yapan bu örgüttü. Ali İlcan'ı belediye başkanı yapan yine bu örgüttü. Gökhan Demirağ'ı da 3 dönem üst üste belediye başkanı yapan da bu örgüttü. Ve inşallah Fatih Gürbüz'ü de o koltuğa taşıyacak olan yine Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olacaktır" diye konuştu.

BÖKE: "AYDINLIK YARINLARA HAZIR MISINIZ'"

Türkiye'de bir demokrasi krizi olduğunu, ülkenin rant uğruna talan edildiğini, ekonomik kriz nedeniyle mutfakta yangın olduğunu,  vatandaşın cebindeki paranın eridiğini ve işsizliğin had safhaya ulaştığını anlatan  İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de, "Halkıyla üreten, birlikte yöneten, kooperatifçikle büyüyen, üreticisini ve tüketicisini koruyan, çevresiyle barışık, katılımcı ve şeffaf bir yönetim ile Foça'dan Türkiye'ye nefes vermeye ve Fatih Gürbüz ile birlikte aydınlıklar yarınlara hazır mısınız'" diye sordu.

FATİH GÜRBÜZ: "ZAMANI GELDİ..."

Proje lansmanı öncesinde konuşan Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, genel siyaset yapmamaya özen gösterdiğini söyledi. "Sürekli bir 'beka sorunu'dur gidiyor" diyen Fatih Gürbüz, "Bizler ekmek diyoruz, onlar otoban diyor. Bizler aş diyoruz, onlar köprü diyor. Bizler istihdam diyoruz, onlar illa da beton diyor" dedi. Birlikteliğin ve birlikte yönetimin önemine vurgu yapan CHP'li Gürbüz, Foça'nın geleceği ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı için çalışacakları belirtti. Ayakları yere basan projeler hazırladıklarının altını çizen Gürbüz, partisinin Büyükşehir adayı Tunç Soyer'in onaylamadığı hiçbir projeyi Foça halkına sunmadıklarını vurguladı. Projelerini barkovizyon eşliğinde  tanıtan Gürbüz, "Foça'da birlikte bir şeyler yapmanın, birlikte büyümenin ve aydınlık yarınlara birlikte ulaşmanın zamanı geldi" diye konuştu. Program, Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımıyla son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.