Dolar 32,3193
%0.21
Euro 35,0844
%-0.11
Altın 2.301,270
%1.04
Bist-100 9,07
%2.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fashion Prime güç birliği ile büyüyor

Fashion Prime güç birliği ile büyüyor

Hazır Giyim sektörünü üçüncü kez buluşturacak Fashion Prime – Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı için geri sayım başladı. 9 – 11 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin en nitelikli fuar alanı fuarizmir’de gerçekleşecek Fashion Prime öncesinde sektör, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici İş Adamları Derneği’nde bir araya geldi. Hazır giyim sektörüyle ilgili oda ile derneklerin başkan ve temsilcileri, Fashion Prime’ı daha da ileriye götürmek amacıyla güç birliği yapacaklarını ifade etti.

  • Ege Postası
  • 09.08.2019 - 09:47

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından üçüncüsü gerçekleşecek Fashion Prime - Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, 9 - 11 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi fuarizmir’de yapılacak. Fashion Prime için çalışmalar son hızıyla devam ederken, sektörün tüm kolları Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici İş Adamları Derneği’nde bir araya geldi. Toplantıya; İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ, İZFAŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gökalp Soygül, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Doğan, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Avcı, Buca Ege Organize Sanayi Bölgesi (BEGOS) Yönetim Kurulu Başkanı Şener Kırıkkaya, İzmir Ticaret Odası (İTO) ile Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) temsilcileri ve sektör profesyonelleri katıldı.  

Gökçedağ: Fuarımız iyi bir ivmelenme içinde

Çalışmaları sürdürdüklerini ve destek istediklerini ifade eden İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ, “Biz bu fuarın gelişeceğine inanıyoruz. Yeni yönetimle birlikte vizyoner bazı değişiklikler oldu. Yurt dışında daha etkin hareket edeceğiz. Hazırladığımız bazı çalışmalar vardı, onları gündeme aldık. Mesela Polonya’da fuarcılık şirketiyle bir işbirliği anlaşmamız var. Tekstil konusunda da ortaklaşa çalışmalar yapacağız. Katılımcılarımızı götüreceğiz, orada ihracat imkanlarını artıracağız. Fashion Prime oldukça önem taşıyor, iyi bir ivmelenme içinde. İstanbul da destekliyor fuarı. Çalışmalarımız hızla sürecek” diye konuştu. İZFAŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gökalp Soygül, sektör temsilcilerinin desteklerini istedi. Soygül, “Yıllar sonra Fashion Prime çok büyüyecek, ben bunu hissediyorum. 3 – 5 sene sonra diğer fuarlarımızın üstüne çıkarabilecek bir duruma getirebiliriz. Çok büyük bir potansiyel var. Sizlerin de yardımıyla Fashion Prime’ı yukarılara taşıyabiliriz” dedi. 

Desteğimiz aralıksız sürecek

MTK Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan, “İzmir’i fuarlar kenti yapma noktasında her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Fashion Prime ilerleyen süreçte İzmir’in parlayan yıldızı olacak. Bizde sektör temsilcileri olarak fuarlarımızın daha iyi yerlere gelmesi için desteklerimizi aralıksız sürdüreceğiz. İzmir’i tekstilin başkenti yapma yolunda tüm arkadaşlarımızla çalışarak, ekonomimize katkı sağlayarak bu süreçleri çok başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza güvenim tam” dedi. Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, “Güç birliğine gerçekten çok ihtiyacımız var. Sektör bizim sektörümüz, katılımcılar bizim katılımcılarımız. Kendimiz bu fuardan soyutlayamayız. Bu fuarda çok katkımız olmayabilir ama yeni dönemle ilgili dernek olarak şuandan itibaren çalışmaya başladık. 4. Fashion Prime, arzuladığımızdan da iyi geçer” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.