Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fashion Prime’da defile rüzgarı

Fashion Prime’da defile rüzgarı

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörüne yeni bir soluk getiren Fashion Prime 2. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’nda düzenlenen defileler nefes kesti. Ünlü mankenlerin giydiği özel kıyafetlerden oluşan defilelerde sektör profesyonelleri Fashion Prime podyumunda kumaşların dansına şahit oldu. Fashion Prime’da defileler nefes kesti

  • Ege Postası
  • 18.10.2018 - 09:54

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Fashion Prime Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’nın ikincisi 17 Ekim Çarşamba günü fuarizmir’de başladı. Hazır giyim sektörünün alt dallarında bulunan kumaş türleri, aksesuarlar başta olmak üzere rengarenk kıyafetlerin profesyonel ziyaretçiye sunulduğu Fashion Prime’da düzenlenen defileler büyük ilgi gördü. Fuar’da yer alan 21 katılımcı firmanın renk renk kumaşlarından üretilen kıyafetlerinden oluşun koleksiyon ve Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarım Bölümü’nden mezun genç tasarımcıların koleksiyonu Fashion Prime podyumunda sergilendi. Sektör profesyonelleri, ürünleri mankenler üzerinde görme fırsatı da yakaladı. 

Mezuniyet defilesi yaptılar 

Hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün nabzını tutacak üç günlük fuarda, sektörü ilgilendiren bölümlerden mezun olan genç tasarımcılara da defile yapma olanağı sağlandı. Fashion Prime’ın ilk defilesini Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarım Bölümü’nden mezun genç yetenekler gerçekleştirdi. Defileye ‘Yükseliş’ adını veren genç tasarımcıların mezuniyet defilesini oluşturan , koleksiyonda günlük karma kıyafetler, deri ceketler, erkek gömlekleri ve mezuniyet koleksiyonlar yeraldı. Fuar katılımcıları ve ziyaretçileri tarafından dikkatle takip edilen defilede genç tasarımcılar alkış aldı. 

Kıyafetlerin dansı 

IF Wedding Fashion İzmir bünyesinde gerçekleşen defilelerle ünlü isimleri ağırlayan, adını dünya arenasında duyuran İZFAŞ, Fashion Prime’da da ünlü mankenleri ağırlamaya devam etti. Ünallar, Prenses, Akkaya, Klass, Zipon, Barouge, Dessi, Melek Dantel, Ebrar, Fourmate, Nevvan, Sarteks, Asnovia, Ataker, Ladylace, Tual, Öztay, Matipek, Moda Beyazlar, Tunaboylu, Kaya Tekstil İzmir’in yer aldığı 21 firmanın ürünlerinden oluşan 23 parçalık defilesi büyük ilgi gördü. Dans şovuyla başlayarak izleyenleri büyüleyen “Fashion Prime Fashion Show” defilesinde ünlü mankenler Şebnem Schaefer, Sema Şimşek ve Pınar Tartan da podyuma çıktı. Koreografisini Serkan Duman ve Gökhan Duman’ın yaptığı defilede, 2019 – 2020 modası ön plana çıktı.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.